blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Egalitate, suspansul continuă și titlul se decide la Blaj: CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 2-3

Egalitate, suspansul continuă și titlul se decide la Blaj: CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 2-3

Publicat în 29.04.2016 la ora 21:46

csm-targoviste-volei-alba-blaj-29-apr-2016Volei Alba Blaj a reușit să câștige al 4-lea meci al finalei mari, disputat astăzi la Târgoviște, o victorie imensă, scor 3-2 (25-17, 20-25, 25-17, 21-25, 15-12). A fost un meci dramatic, tranșat la „tie break”. Suspansul și nebunia continuă, este 2-2 la „general” și titlul se decide la Blaj

Volei Alba Blaj era obligată să câștige acest duel decisiv pentru a mai avea șanse la al doilea titlul consecutiv și a disputa meciul decisiv acasă, în fața suporterilor. Iar fetele lui Zakoc au luptat extraordinar pentru a reuși să se impună într-un meci epuizant, pe muchie de cuțit.

* În setul decisiv, nervii mai tari

Blajul a avut avantaj în setul decisiv, 8-4, dar gazdele s-au apropiat periculos la două puncte (7-9 și 9-11). Gazdele au o revenire periculoasă, strâng trei puncte la rând, dar Salaoru limpezește soarta meciului, ajungând la 13-10!

Campioana a dat dovadă de forță și fiind cu cuțitul la os s-a impus după o partidă epuizantă, ce a durat mai bine de două ore. Echipa lui Zakoc a condus în două rânduri, a fost egalată, dar Volei Alba Blaj a luptat admirabil până la capăt și a reușit să împingă finala, una dramatică, în meciul decisiv.

* Joi, în Sala „Timotei Cipariu” se decide titlul!

Joi, 5 mai în Sala „Timotei Cipariu”, de la ora 18.00 va fi ultima bătălie a unui război Blaj – Târgoviște, meci care va decide cine va fi campioana 2016.

S-a jucat cu titlul pe masă, CSM Târgoviște având 2-1 la „general” și șansa să desfacă șampania în cazul unui succes.

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Ioana Nemțanu, Dubravka Djuric, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero); au mai intrat Jelena Alajbeg, Anamaria Berdilă;  Denisa Viloiu, Vali Rusu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Leticia Boscacci).

Acest articol a fost citit de: 141 ori

Egalitate, suspansul continuă și titlul se decide la Blaj: CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 2-3
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *