blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Echipa din „Mica Romă” dă o nouă lovitură rivalei CSM București și o transferă pe Ioana Baciu

Echipa din „Mica Romă” dă o nouă lovitură rivalei CSM București și o transferă pe Ioana Baciu

Publicat în 02.07.2018 la ora 19:39

Volei Alba Blaj a mai reușit un transfer de senzație, universalul Ioana Baciu semnând cu echipa condusă de Darko Zakoc, voleibalista de la rivala CSM București acceptând provocarea venită din “Mica Romă”!

Ioana Baciu poate fi considerată “perla coroanei” în această campania de achiziții, este o țintă mai veche a vicecampioanei Europei, ce a curtat-o în diverse rânduri, însă mutarea nu s-a produs. Pe piața transferurilor estivale, scorul este 0-2, în acest moment, în duelul la distanță dintre rivalele CSM București și Volei Alba Blaj, ultima reușind a doua mutare cu dublu impact, după ce a înregimentat-o și pe libero-ul Suzana Cebic (Serbia), coechipieră cu Baciu sezonul precedent la gruparea din Capitală, care însă, cu singuranță va replica în acest duel al transferurilor.

• Blaj – CSM București, 2-0! Deocamdată…

Internaționala Ioana Baciu se alătură vicecampioanei Europei, pentru care va evolua în sezonul viitor, pe poziția universal. Născută la Târnăveni, pe 4 ianuarie 1990, Ioana Baciu (1,85 m) vine la Blaj după un sezon foarte bun la CSM București, echipă cu care a câștigat campionatul și Cupa României. Ioana Baciu, componentă a naționalei României, a mai jucat, până acum, la CSU Medicina Târgu Mureș, Dinamo București, Știința Bacău și Ladies in Black Aachen (Germania).

CSM Volei Alba Blaj a confirmat până acum transferurile a șapte jucătoare pentru sezonul 2018/2019: Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă), Suzana Ćebić (libero), Katerina Zhidkova (universal), Lucie Smutná (coordonator), Sara Hutinski Torres (centru) și Ioana Baciu (universal). CSM Volei Alba Blaj va anunţa în această săptămână transferul unei alte voleibaliste internaționale.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 154 ori

Echipa din „Mica Romă” dă o nouă lovitură rivalei CSM București și o transferă pe Ioana Baciu
Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.