blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Echipa din „Mica Romă” a făcut un pas mare spre un nou titlu: Ştiinţa Bacău – Volei Alba Blaj 0-3

Echipa din „Mica Romă” a făcut un pas mare spre un nou titlu: Ştiinţa Bacău – Volei Alba Blaj 0-3

Publicat în 25.02.2017 la ora 19:45

După victoria de senzație obținută pe terenul celor de la Krasnsodar, în Liga Campionilor, Volei Alba Blaj și-a demonstrat forța incontestabilă, câștigând într-un mod categoric în derby-ul „ultimelor două campioane”, în deplasare, cu Știința Bacău, scor 3-0 (25-16, 25-16, 25-11).

Echipa din „Mica Romă” a reușit un succes fără replică, îndreptându-se triumfal spre al treilea titlu consecutiv, după o partidă fără istoric ce a semănat cu o execuție în direct. Durata întâlnirii a fost de 65 de minute, de parcă în fața liderului a stat o echipă din subsolul ierarhiei, lucru care vorbește de la sine.

O victorie care nu lasă loc de interpretări în privința favoritei la titlu în ediția 2016-2017, Volei Alba Blaj asigurându-și și matematic prima poziție la finele sezonului regulat.

În duelul orgoliilor, formația lui Darko Zakoc nu a avut deloc emoții în a se impune împotriva adversarei din finala Cupei României, obținând a 7-a victorie consecutivă în meciurile directe din ultimul timp.

Primul set a început extraordinar pentru vizitatoare, ce au condus cu 6-0, soarta setului fiind deja pecetluită, mai ales că distanța s-a mărit ajungându-se la 18-10. Știința a încercat să revină în meci în setul al doilea în care a început mai bine, conducând cu 6-2. S-a mers cap la cap până la 14-14, când Blajul a realizat o serie incredibilă de 10 puncte consecutive.

 Formaţia lui Darko Zakoc continuă marşul intern în 2017, acumulând victorii pe linie, 8 meciuri la rând, în Divizia A1 şi Cupa României, răstimp în care a cedat un singur set.

Volei Alba Blaj: Ana Antonijevic – Adina Salaoru (cpt.), Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); a mai jucat Rebecka Lazic; Dubravka Djuric, Ana Maria Berdilă, Ana Grbac, Lisa Kramer.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 42 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.