blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Duș rece pentru campioană: CSM Tîrgovişte – Volei Alba Blaj 3-0

Duș rece pentru campioană: CSM Tîrgovişte – Volei Alba Blaj 3-0

Publicat în 25.03.2017 la ora 18:43

Într-un nou derby disputat astăzi, campioana României, Volei Alba Blaj a pierdut în deplasare cu CSM Tîrgovişte, scor 0-3 (20-25, 18-25, 22-25), suferind întâiul eșec din 2017.

Venită după netul 3-0 cu CSM București, care i-a permis să se disțanțeze la 10 puncte în ierarhie, lâng Turnul Chindiei, campioana a suferit. De la un 3-0 trimufal cu CSM București, în câtava zile, campioana a coborât la un 0-3 fără replică lângă Turnul Chindiei.

Rivala din ultimele două finale, ambele adjudecate, CSM Tîrgoviște a reușit o victorie mare, a doua în acest sezon împotriva grupării din „Mica Romă”, după ce din Supercupa României, din decembrie, de la Timișoara.

De altfel, acel fusese ultimul eșec al campioanei în plan intern, iar acum deținătoarea titlului a cunăscut întâia oară gustul amar al eșecului. Volei Alba Blaj avea victorii pe linie în plan intern în 2017, în acest an nu a pierdut decât un unic set în Divizia A1, adunând 13 succese consecutive în campionat şi Cupa României.

În etapa a 4-a a fazei secunde a Diviziei A1, miercuri, 29 martie, meci în „Timotei Cipariu” cu Ştiinţa Bacău, iar în 1 aprilie urmează deplasarea la Dinamo.

Volei Alba Blaj: Ana Antonijevic – Adina Salaoru (cpt.), Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); Ana Maria Berdilă, Rebecka Lazic, Dubravka Djuric, Lisa Kramer, Ana Grbac.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 53 ori

Duș rece pentru campioană: CSM Tîrgovişte – Volei Alba Blaj 3-0
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.