blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » După turneul din „Mica Romă”, CSȘ Blaj s-a calificat în turneul final al cadeților

După turneul din „Mica Romă”, CSȘ Blaj s-a calificat în turneul final al cadeților

Publicat în 07.04.2019 la ora 17:34

CSȘ Blaj a reușit să se califice între primele șase formații din țară la nivelul cadeților, în urma turneului semifinal disputat în aceste zile în „Mica Romă”.

Un rezultat notabil pentru voleiul masculin juvenil din Blaj, care are o a doua reprezentantă în acest an între cele mai bune formații din țară, după cea de speranțe, ce a câștigat toate întâlnirile la turneul semifinal de la Zalău.

În meciurile din Sala “CSȘ Blaj”, din Parcul “Avram Iancu”, formația pregătită de Alexandru Man a înregistrat o înfrângere, 1-3 cu CSȘ Botoșani (cealaltă calificată) și două victorii 3-0 cu LPS Bihorul Oradea și același scor cu CSȘ 2 CNE Baia Mare și a ocupat locul secund în turneu. Mulțumită acelui set câștigat în primul meci, CSȘ Blaj va fi una dintre cele două echipe calificate de pe locul secund la turneul final din luna mai.

Este o performanță remarcabilă să ajungem între cele mai bune echipe din țară atât cu cadeții, cât și cu speranțele, o importantă realizare pentru voleiul blăjean“, a spus antrenorul Alexandru Man.

Lotul CSȘ Blaj a fost format din Tudor Balu, Răzvan Oltean, Darius Poantă, Octavian Orian, David Domșa, Denis Ivașcu, David Răzăilă, Cristian Bălău, Sebastian Roșianu și Sebastian Mărginean (centru, component al naționalei României).

Faza a doua, semifinală, cuprinde patru turnee semifinale, cu cele mai bune 16 echipe din țară. Echipele clasate pe primul loc din fiecare serie semifinală și cele mai bune două echipe de pe locul doi se califică la turneul final.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 115 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.