blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » După cel de-al doilea meci din semifinale campioana conduce cu 2-0 la general. Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-1

După cel de-al doilea meci din semifinale campioana conduce cu 2-0 la general. Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-1

Publicat în 27.03.2016 la ora 21:05

volei-alba-blaj-27-mar-2016Campioana „en-titre” a României, Volei Alba Blaj a câştigat şi cel de-al doilea meci din Sala „Timotei Cipariu”, cu Ştiinţa Bacău, scor 3-1 (25-20, 24-26, 28-26, 25-22), contând pentru semifinalele Diviziei A1. A fost un meci pe muchie de cuțit, disputat fără menajamente, în care Blajul a gestionat foarte bine finalurile de set.

Bacăul s-a agățat cu disperare de acest al doilea joc, punând la grea încercare campioana României. Blajul a câștigat primul set, l-a pierdut pe al doilea, iar în al treilea a fost o adevărată încleștare. În setul secund, Blajul a revenit de la minus „7”, dar apoi a ratat o minge de set și a fost egalată

• Al treilea set, unul dramatic

Al treilea set a fost unul interzis celor ce nu stau bine cu nervii. Echipa lui Zakoc a avut de înfruntat o replică serioasă, întrebuințându-se serios pentru a-și apropia setul și a tranșa în favoarea sa momentul delicat.

Fără îndoială că, respectivul set a fost cel mai spectaculos, dramatic și cu răsturnări de situații dintre cele disputate în cele două zile la Blaj.

Semifinalele se vor disputa după sistemul cel mai bun din cinci meciuri şi vor avea loc în zilele de 26 şi 27 martie (meciurile 1 şi 2), 2 şi 3 aprilie (meciul 3 şi, numai dacă este nevoie, meciul 4) şi 6 aprilie (eventualul meci decisiv).

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Ioana Nemțanu,  Dubravka Djuric, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero);  Jelena Alajbeg, Anamaria Berdilă,  ; Vali Rusu,  Denisa Viloiu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Leticia Boscacci,)

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 47 ori

După cel de-al doilea meci din semifinale campioana conduce cu 2-0 la general. Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-1
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *