blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » După ce a învins astăzi pe CSM Bucureşti, Volei Alba-Blaj a terminat pe locul trei la Cupa Ardealul

După ce a învins astăzi pe CSM Bucureşti, Volei Alba-Blaj a terminat pe locul trei la Cupa Ardealul

Publicat în 14.09.2013 la ora 18:02

branko-volei-alba-blajÎn ultima partidă disputată astăzi la Târgu Mureş, în cadrul turneului de pregătire dotat cu Cupa Mureşul, Volei Alba-Blaj a învins cu 3-1 (25-16, 25-15, 26-28, 27-25) pe CSM Bucureşti şi a terminat pe poziţia a treia. În setul pierdut, gruparea din Blaj a apelat la serviciile tinerelor Mocan, Vodă, Rus, Biriş.

În precentele două jocuri, echipa din “Mica Romă” a pierdut în ordine, cu Medicina tg. Mureş, scor 1-3 şi Partizan Vizura Belgrad, scor 1-3 (25-19,23-25, 24-26, 21-25). A fost un succes împotriva echipei la care au activat în sezonul trecut Medved şi Ivanov, transferate la Blaj în această vară.

• Luni vine şi Collar

Branko Gajic a mizat pe următorul lot Luminiţa Trombiţaş, Adina Stanciu, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), Denisa Viloiu, Adriana Dudnic, Ramona Rus, Sorina Mocan, Ioana Vodă, Alexandra Biriş şi Camila Lanner.

Luni va ajunge la Blaj şi voleibalista în varsta de 26 de ani Milagros Collar, participantă cu naţionala Spaniei la Campionatul European de volei feminin ce s-a desfăşurat în Germania.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 236 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.