blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » După ce a câștigat „Cupa Timișoara”, Volei Alba Blaj va organiza în weekend cea de-a patra ediție a „Cupei Blajului”

După ce a câștigat „Cupa Timișoara”, Volei Alba Blaj va organiza în weekend cea de-a patra ediție a „Cupei Blajului”

Publicat în 03.10.2018 la ora 16:04

Din păcate, deoarece Știința Bacău a declinat în ultimul moment participarea, după ce a confirmat inițial, organizatorii au fost puși în dificultate, cautând o echipă care să înlocuiască în ultimul moment formația lui Grapă.

S-a vorbit și de Poli Iași, dar, în cele din urmă, din diverse rațiuni, turneul se va disputa cu numai trei echipe la start, Volei Alba Blaj, UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj (ce s-au întâlnit și weekendul trecut în Banat).

În consecință, și programul va surveni modificări, urmând să fie un singur joc în fiecare zi, vineri și sâmbătă, de la ora 18.00 (în loc de două cum fusese stabilit inițial), în Sala “Timotei Cipariu” (intrarea liberă), iar duminică, 7 octombrie, de la ora 11.00. Astfel, fiecare meci va avea cel puțin 4 seturi, iar în cazul în care va fi egalitate, 2-2, se va juca un set decisiv. Program „Cupa Blajului” 2018: vineri, 5 octombrie, ora 18.00: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj; • sâmbătă, 6 octombrie, ora 18.00: CSM Lugoj – Agroland Timișoara; • duminică, 7 octombrie, ora 11.00: Volei Alba Blaj – Agroland Timișoara.

Este prima apariție în fața fanilor din “Mica Romă” a noii echipe a lui Darko Zakoc, din efectivul blăjean urmând să absenteze voleibalistele Lora Kitipova (Bulgaria), Mariya Karakasheva (Bulgaria), Maja Aleksić (Serbia), dar și statisticianul Bojan Perović (Serbia), prezenți la Campionatul Mondial de Volei Feminin din Japonia. Înaintea dublei cu VK UP Olomouc, programată pe 24 și 30 octombrie, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, în fapt debutul în sezonul oficial 2018/ 2019, urmată de confruntarea cu MTV Stuttgart (Germania) – în turul al treilea, Volei Alba Blaj va mai fi prezentă în Polonia, în 12-14 octombrie, la Rzeszów, la un patrulater amical extrem de puternic, unde adversari vor fi Eczacibaşi Istanbul (vineri, 12 octombrie), Developres SkyRes Rzeszów  (sâmbătă, 13 octombrie) și Dresdner SC (duminică, 14 octombrie).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 79 ori

După ce a câștigat „Cupa Timișoara”, Volei Alba Blaj va organiza în weekend cea de-a patra ediție a „Cupei Blajului”
5 (100%) 1 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.