blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Duminică de la ora 19.00: CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj în meci decisiv pentru semifinale

Duminică de la ora 19.00: CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj în meci decisiv pentru semifinale

Publicat în 16.03.2013 la ora 14:17

Duminică, 17 martie, la ora 19.00 se dispută ultimul meci din play-off-ul Diviziei A la volei feminin, dintre CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj, la finele căruia se va afla numele celei de-a patra semifinalistă, echipă ce va întâlni Dinamo Bucureşti în penultimul act.

Cel mai echilibrat duel din play-off este în fapt şi singurul care îşi va stabili câştigătoarea după cel de-al treilea joc, favoritele Dinamo, Ştiinţa Bacău şi Tomis Constanţa calificându-se deja.

Între Dinamo şi CSM Lugoj, din a treia încercare!

Acum o săptămână, în Capitală, CSM Bucureşti a învins cu 3-0, miercuri, în “Timotei Cipariu” s-a impus echipa lui Marius Macarie, scor 3-1 şi ecuaţia se va lămuri tot în Bucureşti. “Aşa cum anticipam, trebuie să obţinem o victorie la Bucureşti pentru a pătrunde în “careul de aşi”. Altă alternativă nu există. Pentru a avea şanse reale, trebuie să evoluăm măcar la nivelul realizat miercuri. Din păcate, Bojana Stojkovic nu este aptă 100 la sută, însă sunt convins că va risca iar şi va juca“, a declarat Marius Macarie.

Volei Alba Blaj încearcă pentru a treia oară într-o lună să câştige un meci extern cu CSM Bucureşti, precedentele dueluri fiind pierdute fără drept de apel, cu 0-3. “Obiectiv vorbind, raportat la valoarea lotului CSM Bucureşti are şanse mai mari, dar noi încercăm minunea. Am spus-o şi acum o săptămână că adversarele sunt foarte puternice, iar noi trebuie să ne autodepăşim şi nici în acest caz nu ştim dacă este suficient. Categoric vrem să accedem în semifinale, să realizăm o performanţă majoră, însă nu va fi un capăt de ţară dacă nu vom reuşi”, a apreciat Sergiu Ştefănescu.

Învingătoarea din acest meci va întâlni Dinamo Bucureşti în semnifinale, iar învinsa va juca în prima fază din locurile 5-8 cu CSM Lugoj (eliminată de Dinamo).

Acest articol a fost citit de: 373 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.