blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Duminică, 28 ianuarie 2018, are loc la Blaj primul derby al anului: Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti

Duminică, 28 ianuarie 2018, are loc la Blaj primul derby al anului: Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti

Publicat în 26.01.2018 la ora 11:20

Volei Alba Blaj nu are timp de odihnă după rezultatele de senzaţie din Champions League (victorie în fieful campioanei Franţei) şi trebuie să se „încarce”, întrucât o aşteaptă duminică, de la ora 14.45, în Sala „Timotei Cipariu”, o dispută cu o miză enormă.

Un derby cu CSM Bucureşti, liderul Diviziei A1, echipă ce are un punct în faţa triplei campioane a României. Partida ce contează pentru etapa a 13-a opune primele două clasate, combatante ce râvnesc la trofeul suprem în campionatul intern. De altfel „tigroaicele” conduse de Ferhat Akbaş au administrat formaţiei din „Mica Romă” unica înfrângere din stagiunea 2017-2018, în cele 17 jocuri susţinute pe trei fronturi, Liga Campionilor, Cupa României şi Divizia A1 şi sunt principalele contracandidate la cununa de lauri.

A fost 3-1 în noiembrie în Capitală, iar de atunci rivalele şi-au întărit efectivele: sarboaica Jovana Brakocevic, una dintre cele mai titrate jucatoare din lume, a ajuns la CSM (unde activează şi două foste echipiere a Blajului: Naoko Hashimoto şi Tatsiana Markevich), iar Blajul replică cu Aleksandra Crncevic şi Lynda Morales. Pe CSM o aşteaptă binecunoscuta atmosferă incendiară creată de suporterii locali, Sala “Timotei Cipariu” fiind interzisă vizitatoarelor: CSM-ul nu a câştigat niciodată aici, amfitrioanele suferind ultimul eşec intern acum aproape doi ani (aprilie 2016 în finala cu CSM Tîrgovişte).

Victoria de la Mulhouse contează foarte mult pentru moralul echipei înaintea disputelor cu CSM Bucureşti şi CSM Tîrgovişte. Trebuie să fim foarte atenţi, ne aşteaptă o confruntare dificilă, este un derby, dar şi noi suntem mult mai puternici decât în tur, arătăm mult mai bine”, a menţionat antrenorul Darko Zakoc (Volei Alba Blaj), invincibil în 2018, cu 8 succese la rând în competiţia internă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 40 ori

Duminică, 28 ianuarie 2018, are loc la Blaj primul derby al anului: Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.