blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Derby pentru supremaţie în „Mica Romă”: Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte

Derby pentru supremaţie în „Mica Romă”: Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte

Publicat în 08.11.2017 la ora 15:29

Tripla campioană a României, Volei Alba Blaj, are parte de un examen extrem de dificil în etapa a 5-a a Diviziei A1 la volei feminin, primind în Sala „Timotei Cipariu” vizita contracandidatei CSM Tîrgovişte, rivala împotriva căreia a câştigat primele două titluri naţionale (în 2015 şi 2016).

Moment este unul dificil pentru formaţia din „Mica Romă”, ce s-a întors cu mâna goală din cealaltă confruntare a orgoliilor, pierzând împotriva grupării din Capitală, scor 1-3! Va fi primul meci important ce se dispută în actuala ediţie în sala blăjeană, moment în care cei peste 120 de posesori de abonamente vor afişa tricourile roşii, cu mesaj special, cadou din partea conducerii în acest sezon.

Revenind la disputa cu formaţia de lângă Turnul Chindiei, programată duminică, 12 noiembrie, la ora 15.30 (direct pe Digi Sport 4), aceasta se anunţă extrem de dificilă, în condiţiie în care CSM Tîrgovişte a izbutit să dea lovitura şi să învingă la Bucureşti, scor 3-2, în etapa secundă, pentru ca săptămâna trecută CSM Bucureşti să cucerească toate punctele în confruntarea cu campioana en-titre, câştigând cu 3-1 după ce a fost condusă la seturi. Rezumând, se anunţă o luptă încinsă pentru titlu în această stagiune, Volei Alba Blaj având de întâmpinat o mult mai acerbă concurenţă venită de la formaţii ce vor să-i fure coroniţa şi să-i stopeze hegemonia, echipe precum CSM Bucureşti, CSM Tîrgovişte şi Ştiinţa Bacău.

Medaliată cu bronz stagiuna trecută, CSM Tîrgovişte a înlocuit antrenorul, pe banca tehnică în locul lui Dragan Nesic fiind instalat spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez. Din vechiul efectiv au mai rămas numai patru jucătoare, Calotă, Marciu, Trică şi Milagros Collar (fostă echipieră a Blajului).

După prima înfrângere stagională, Volei Alba Blaj a coborât pe poziţia a patra, cu 9 puncte, iar CSM Tîrgovişte este situată pe locul secund, cu 11 puncte. În ediţia trecută, în disputele din Divizia A1, din cele 4 întâlniri Volei Alba Blaj a pierdut una singură, într-un moment în care campionatul era deja jucat. Dureroasă a fost în schimb înfrângerea de la Timişoara, din Supercupa României, în decembrie anul trecut, 2-3, când CSM Tîrgovişte s-a bucurat de adjudecarea primului trofeu intern, pentru ca, apoi Volei Alba Blaj să reuşească eventul naţional.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 58 ori

Derby pentru supremaţie în „Mica Romă”: Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.