blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Debut fără emoții pentru echipa din „Mica Romă”, în noul an: CSU Belor Galați – Volei Alba Blaj 0-3

Debut fără emoții pentru echipa din „Mica Romă”, în noul an: CSU Belor Galați – Volei Alba Blaj 0-3

Publicat în 15.01.2019 la ora 18:22

Volei Alba Blaj a început cu dreptul noul an, câștigând în deplasare cu scorul de 3-0 (25-17, 25-20, 25-10), în etapa a IX-a a Diviziei A1, în compania ultimei clasate, CSU Belor Galați. 

S-au întâlnit în această partidă disputată în devans echipele de la extremele ierarhiei, vizitatoarele ocupând fotoliul de lider cu maximum de puncte și un singur set pierdut în acest sezon. A noua victorie din tot atâtea jocuri a fost firească pentru gruparea din “Mica Romă”, ținând cont de diferența netă de valoare între combatante, în distribuția nou-promovatei regăsindu-se Adriana Dudnic și Anamaria Berdilă, două foste echipiere ale Blajului.

Cu prilejul primei întâlniri oficiale din 2019, Darko Zakoc a prilejuit debutul în distribuția Blajului a jucătoarelor venite în această pauză, Sorina Miclăuș și Viktoriya Delros, prima reușind și 4 puncte. Puține probleme au apărut în setul secund, în care la un moment dat scorul a fost egal 20-20, însă în setul al treilea Blajul și-a arătat forța, încheind jocul în nici o oră (56 de minute).

Cele două echipe se vor afla față-n față și mâine, la prânz, într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. Disputele de la Galați sunt repetiții cu public pentru Volei Alba Blaj în vederea primului test serios, deplasarea de la Prostejov, din Cehia, în optimile Cupei CEV, de marți, 22 ianuarie.

Volei Alba Blaj: Lora Kitipova (6 puncte) – Nneka Onyejekwe (9 p), Ioana Baciu (18 p), Sonja Newcombe (14 p), Maja Aleksic (4 p), Ramona Rus (9 p) – Marina Vujović (libero); Katerina Zhidkova, Nađa Ninković (4 p), Ana Lazarević, Sara Hutinski, Mariya Karakasheva, Aleksandra Cirovic, Sorina Miclăuș (4 p) și Viktoriya Delros (libero).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 68 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.