blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » De Florii, Volei Alba Blaj a cucerit al treilea titlu consecutiv!

De Florii, Volei Alba Blaj a cucerit al treilea titlu consecutiv!

Publicat în 09.04.2017 la ora 13:24

Volei Alba Blaj a cucerit, astăzi, de Florii, cel de-al treilea titlu consecutiv la volei feminin, o performanță de senzație pentru echipa din „Mica Romă”, care este vechea și noua regină a României!

De Florii, Volei Alba Blaj a făcut un superb cadou sportului din Alba, prin acest rezultat de senzație, medaliile de aur fiind adjudecate din punct de vedere matematic, cu 3 etape înainte de încheierea sezonului, tocmai în fieful contracandidatei CSM București.

În stil de mare echipă, deși avea nevoie numai de un sigur punct (cucerirea a două seturi), Volei Alba Blaj a tranșat soarta acestui meci al orgoliilor, o victorie autoritară, scor 3-0 (25-14, 25-17, 25-18), împotriva unei echipe ce nu a avut nicio șansă în fața demonstrației de forță a grupării blăjene, ce a dominat la toate capitolele.

2015, 2016 și 2017 reprezintă mărgăritarele aliniate pe șiragul performanței de Volei Alba Blaj, cea mai bună echipă din istoria județului Alba!

Volei Alba Blaj are și șansa realizării eventului, întrucât, în 31 aprilie, la Piatra Neamț va disputa finala Cupei României, la Piatra Neamț, cu Știința Bacău

Un titlu meritat, câștigat în mod indubitabil de echipa din Blaj, care a dominat în mod categoric stagiunea, având numai două eșecuri  înregistrate în 27 de partide disputate în Divizia A1.

Un club înființat în urmă cu doar șase ani a reputat un nou succes de prestigiu, adăugând în panoplie cel mai prețios trofeu intern, în al treilea an la rând. Trei titluri de campioană în cinci sezoane petrecute pe prima scenă reprezintă un record pentru Volei Alba Blaj și antrenorul Darko Zakoc, artizanul de pe banca tehnică a acestei serii fabuloase pentru un municipiu de doar 20.000 de locuitori, apărut de puțini ani la „masa bogaților”!

În peisajul voleiului feminin autohton al ultimilor ani, Volei Alba Blaj sparge seria „dublelor” reușite de Tomis Constanța și Știința Bacău, ce au cucerit câte două titluri la rând în sezoanele anterioare.

Lotul campioanei Volei Alba Blaj: Ana Antonijevic – Adina Salaoru (cpt.), Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero), Ana Maria Berdilă, Rebecka Lazic, Dubravka Djuric, Ana Grbac, Lisa Kramer.

Minunații fani ai campioanei din Blaj își pot vedea favoritele ce s-au încununat cu al treilea titlul cosnecutiv, miercuri, la ora 18.00, în Sala „Timotei Cipariu”, la partida cu CSM Tîrgoviște.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 164 ori

De Florii, Volei Alba Blaj a cucerit al treilea titlu consecutiv!
3 (60%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.