blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Darko Zakoc, după succesul cu CSM Târgoviște: „Un campion nu se predă niciodată!”

Darko Zakoc, după succesul cu CSM Târgoviște: „Un campion nu se predă niciodată!”

Publicat în 13.11.2017 la ora 16:01

Campioana Volei Alba Blaj şi-a revenit miraculos, după ce a fost condusă cu 1-0 de CSM Tîrgovişte, a anulat trei mingi de set şi a câştigat derby-ul cu CSM Tîrgovişte, scor 3-1, dâmboviţencele „topindu-se” în Sala „Timotei Cipariu”, într-o atmosferă infernală creată de un public fabulos, alături de fetele lui Darko Zakoc, remarcându-se localnica Ramona Rus, introdusă în teren în setul al treilea, într-un moment critic.

În campionat urmează “derby-ul Ardealului cu Medicina Tg. Mureş, iar vineri Blajul îşi va afla adversarii din grupele Champions League.

• Ramona Rus, propunerea Blajului pentru naţionala României!

A fost un meci greu, aşa cum ne-am aşteptat, mai ales că veneam după o înfrângere cu CSM Bucureşti. Echipa a fost nesigură la început, nu a reuşit să gestioneze momentele importante, favorabile, aşa cum a fost de pildă în primul set, când am condus şi am avut ocazia să-l închidem. După, am fost aproape «morţi», cu situaţia din setul doi, la 22-24, dar mai ales în setul trei, însă am demonstrat, prin câştigarea acestor seturi, faptul că un campion niciodată nu este «mort», ci are şi inima şi încrederea necesară. Am avut şi noroc, nu am rezolvat toate problemele, facem prea multe greşeli neforţate, dar sperăm ca în următoarea perioadă să începem să jucăm aşa cum toată lumea aşteaptă. În mod special vreau să mulţumesc publicului care a fost alături de noi tot timpul, a simţit momentul mai prost pe care l-am avut, a ştiut să ne susţină astfel încât să obţinem victoria, un ajutor foarte important pentru echipă”, a declarat Darko Zakoc.

A fost ziua noastră, am avut un public de nota 10! E mare lucru că am luat toate punctele, la modul cum au evoluat lucrurile. După această partidă, Ramona Rus este propunerea Blajului pentru echipa naţională a României”, a spus Sergiu Ştefănescu, preşedintele Consiliului director al CSM Volei Alba Blaj.

“Am pierdut pentru că nu am jucat suficient de inteligent şi mă refer mai ales la cel de-al treilea set, când am condus cu şapte puncte şi nu am reuşit să închidem setul, iar unei echipe ca Volei Alba Blaj nu poţi să-i dai o asemenea ocazie de a reveni, pentru că am văzut ce s-a întâmplat în al patrulea set. Atunci când adversarul este la pământ şi tu nu poţi să îl termini, te termină el”, a menţionat Guillermo Naranjo, antrenor CSM Târgovişte.

Volei Alba Blaj: Petya Barakova 2 p. (1 as, 1 blocaj) –  Selime Ilyasoglu 11p (1 as, 1 blocaj), Marina Aquino 11p (4 aşi, 1 blocaj), Ana Cleger 12p (2 blocaje), Adina Salaoru (cpt.) 15p (2 aşi), Nneka Onyejekwe 11p – Marina Vujovic (libero, cea mai bună preluare, 86 la sută, 71 la sută perfectă); au mai intrat Lena Möllers 3p (1 as, 2 blocaje), Slavina Koleva, Jennifer Alvarez, Ramona Rus 7p (1 as, 1 blocaj).

Foto: Nicu GOGA

Acest articol a fost citit de: 214 ori

Darko Zakoc, după succesul cu CSM Târgoviște: „Un campion nu se predă niciodată!”
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.