blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Darko Zakoc, antrenor Volei Alba Blaj: „Din acest moment mă preocupă ce lot voi avea la dispoziție în sezonul viitor”

Darko Zakoc, antrenor Volei Alba Blaj: „Din acest moment mă preocupă ce lot voi avea la dispoziție în sezonul viitor”

Publicat în 07.05.2018 la ora 22:01

Nici nu se terminase bine finala Ligii Campionilor, pierdută de Volei Alba Blaj cu VakifBank Istanbul, că antrenorul Darko Zakoc vorbea deja de viitor.

“Mai am un an de contract la Blaj și din acest moment mă preocupă ce echipă voi avea sezonul viitor. Puține fete din cele actuale vor rămâne. Din păcate. Și nu prentru că eu nu le vreau, dar e normal pentru ele să meargă la mai bine”, a spus antrenorul Volei Alba Blaj.

A detaliat apoi. “Au contracte deja semnate. Și-au mărit cota acum după acest succes în Liga Campionilor și e normal să aibă oferte. Asta e viața noastră, lucrăm cu ce avem”.

Zakoc este mândru de rezultatul echipei sale. “A fost vârful nostru de carieră, e tot ceea ce am putut în acest moment. Eu am mai trăit un astfel de Final Four, în CEV Cup. Și tot ca și acum, am câștigat în prima zi, în semifinale, și am pierdut apoi, finala”, a povestit sârbul, referindu-se la perioada când a antrenat pe Jedinstvo Uzice (Serbia).“Acest loc doi e aur pentru noi!”

“Am fost echipa cea mai tânără, cea mai mică și am realizat ceva notabil, de care se va vorbi peste ani. Am văzut și reacția oamenilor după turneu. Știți ce mă va bucura cel mai mult? Faptul că a doua zi sau a treia zi după acest turneu, două, cinci sau zece fetițe vor merge la sală și vor vrea să facă volei. Am văzut mulți copii în sală și sunt convins că acesta va fi marele câștig”, a subliniat Darko Zakoc.

Volei Alba Blaj va participa și în sezonul viitor în Liga Campionilor, chiar dacă a pierdut campionatul în România. Nu va mai fi însă direct în grupele Ligii Campionilor, ci va trebui să treacă prin calificări. “Obiectivul meu clar este acela de a deveni din nou campioni în România. Nu mă mulțumește locul 2 sau 3. Și pentru asta merg la Blaj”, a încheiat Zakoci.

E fericit că de acum încolo, “echipei mele nu i se va mai spune doar Volei Alba Blaj, ci și finalista Ligii Campionilor în 2018. E cel mai mare lucru pe care l-am putut face!”.

sursa: gsp.ro

Acest articol a fost citit de: 850 ori

3.0
02

2 Comentarii la Darko Zakoc, antrenor Volei Alba Blaj: „Din acest moment mă preocupă ce lot voi avea la dispoziție în sezonul viitor”

  1. Alexandru Crinu Megiesan Răspunde

    07.05.2018 la 22:42

    SINCERE FELICITĂRI SI MULT SUCCES IN CONTINUARE !

  2. Lőrincz Susana Răspunde

    08.05.2018 la 8:26

    Felicitări pentru toate realizările! !!!!! Felicitări echipei! !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.