blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Curtea de Apel din Alba Iulia a decis ca cetățeanul grec reținut ieri la Crăciunelu de Jos să fie extrădat în Germania

Curtea de Apel din Alba Iulia a decis ca cetățeanul grec reținut ieri la Crăciunelu de Jos să fie extrădat în Germania

Publicat în 13.05.2016 la ora 20:49

cetatean-grec-arestat-craciunelu-de-jos-mai-2016Magistrații Curții de Apel din Alba Iulia au decis astăzi punerea în executare a mandatului european de arestare emis pe numele cetățeanului grec reținut de polițiști, ieri seară, în comuna Crăciunelu de Jos.

Reamintim că A.A., în vârstă de 55 de ani, este acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă de omor, asupra mai multor persoane, cu arme de foc. Bărbatul ar fi fost implicat într-un conflict produs în data de 5 mai lângă Frankfurt. Dat în urmărie internațională de autoritățile germane, acesta a fost depistat de poliștii din Alba, în data de 12 mai, la Crăciunelu de Jos.

”Azi, 13.05.2016, Curtea de Apel Alba Iulia a admis sesizarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi a dispus punerea în executare a mandatului european de arestare a persoanei solicitate, A.A., cetăţean grec şi  arestarea preventivă pentru 30 de zile a persoanei solicitate pe o durată de 30 de zile în vederea predării către autorităţile judiciare ale statului solicitant, Germania.

Persoana solicitată nu s-a opus predării către autorităţile judiciare germane.

Pe numele cetăţeanului grec A.A, de 55 de ani, domiciliat în Germania, a fost emis un mandat european de arestare de către autorităţile judiciare germane fiind suspectat de comiterea, la data de 5.05.2016, în Germania, zona Frankfurt, a infracţiunii de tentativă de omor, prin folosirea unei arme de foc de calibru mare.

Cetăţeanul grec dat în urmărire internaţională a fost reţinut în cursul zilei de joi 12.05.2016 la Crăciunelul de Jos, judeţul Alba, de poliţişti din cadrul IPJ Alba”, se arată în comunicatul Curții de Apel Alba Iulia.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 325 ori

Curtea de Apel din Alba Iulia a decis ca cetățeanul grec reținut ieri la Crăciunelu de Jos să fie extrădat în Germania
4.5 (90%) 2 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.