blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Cetățean grec dat în urmărite internațională de autoritățile germane reținut la Crăciunelu de Jos

Cetățean grec dat în urmărite internațională de autoritățile germane reținut la Crăciunelu de Jos

Publicat în 12.05.2016 la ora 23:30

cetatean-grec-arestat-craciunelu-de-jos-mai-2016Polițiștii din Alba au reușit să-l prindă astăzi, 12 mai 2016, în comuna Crăciunelu de Jos, pe un cetățean grec în vârstă de 55 de ani pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, asupra mai multor persoane, folosind arme de foc. Acesta ar fi fost implicat într-un conflict produs în data de 5 mai lângă Frankfurt.

 A.A.,reținut în arestul IPJ Alba, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia, pentru demararea procedurilor în vederea arestării preventive şi predării către autoritățile germane.

”La data de 12 mai a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat, pe raza comunei Crăciunelu de Jos, un bărbat  de 55 de ani, de naţionalitate greacă, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea unor infracţiuni de tentativă de omor, prin folosirea armei de foc, fapte ce ar fi avut loc la data de 05.05.2016, în Germania, zona Frankfurt”,  se arată în comunicatul IPJ Alba.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

FOTO: IPJ ALBA

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 838 ori

Cetățean grec dat în urmărite internațională de autoritățile germane reținut la Crăciunelu de Jos
4.5 (90%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *