blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » CSȘ Blaj s-a calificat în semifinalele campionatului național de volei speranțe

CSȘ Blaj s-a calificat în semifinalele campionatului național de volei speranțe

Publicat în 23.05.2019 la ora 9:35

CSȘ Blaj a reușit calificarea în semifinalele Campionatului Național de speranțe la volei masculin, turneul juvenil disputându-se în această perioadă în “Mica Romă”.

Formația pregătită de antrenorul Alexandru Man va întâlni astăzi, de la ora 16.00, în Sala “Avram Iancu” pe CSȘ LAPI Dej, în celălalt meci duelându-se CTF Mihai I București și LPS Bistrița.

CSȘ Blaj a câștigat grupa A, după trei victorii 3-1 cu Nic Gane Fălticeni, 3-2 cu LPS Bistrița și 3-1 cu CSȘ Buzău. “Suntem încrezători înaintea semifinalelor, cu toate că se anunță o partidă echilibrată. Sperăm să obținem o medalie cât mai strălucitoare”, a spus antrenorul Alexandru “Delu” Man, ce se mândrește cu faptul că în acest an a acces între cele mai bune echipe din țară cu două echipe, la două categorii de vârstă, clasându-se cu CSȘ Blaj pe locul șase în campionatul național al cadeților de la Botoșani.

Vineri, 24 mai, sunt prevăzute meciurile de clasament: de la ora 9.00 – locurile 7-8; ora 11.00 – locurile 5-6; ora 13.00 – finala mică; ora 15.00 – finala mare; ora 17.00 – finala mare.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 99 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.