blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana Volei Alba Blaj pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2019 – 2020

Campioana Volei Alba Blaj pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2019 – 2020

Publicat în 12.09.2019 la ora 12:10

Campioana Volei Alba Blaj, participantă în grupele Champions League, pune în vânzare, începând de luni, 16 septembrie 2019, abonamentele pentru sezonul 201 – 2020.

Prețul unui abonament rămâne, la fel ca anul trecut, 200 de lei, acestea putând fi achiziționate din incinta Palatului Cultural Blaj, de luni și până vineri, între orele 10.00-16.00.

Echipa din “Mica Romă” este recunoscută la nivel național pentru atașamentul de care se bucură din partea fanilor, în condițiile în care a susținut două finale europene succesive (2018 – Champions League și 2019 – Cupa CEV), iar în sezonul trecut a cucerit eventul (campionat și cupă) în întrecerea internă. De altfel, într-un bilanţ al ultimilor 5 ani, întocmit de CEV, Volei Alba Blaj a avut cea mai mare medie de spectatori în competiţiile continentale feminine (1625 de suporteri), iar Final Four-ur de la Bucureşti, din 2018, cu un număr de 15.300 de spectatori prezenţi s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce priveşte numărul de spectatori participanţi la un turneu final de Champions League.

Deţinătorii de abonamente din sezonul precedent au posibilitatea să rezerve acelaşi loc dacă decid să își reînnoiască legitimațiile. În funcţie de solicitări, abonamente se pot achiziţiona şi după începerea sezonului oficial, al cărui start este programat pe 5 octombrie 2019. Pentru persoanele care nu îşi vor achiziţiona abonamente, intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, acestea nu au garantat un loc în Sala „Timotei Cipariu” din Blaj.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 33 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.