blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana, tot mai aproape de al treilea titlu consecutiv: Dinamo – Volei Alba Blaj 0-3

Campioana, tot mai aproape de al treilea titlu consecutiv: Dinamo – Volei Alba Blaj 0-3

Publicat în 01.04.2017 la ora 21:01

Volei Alba Blaj a mai făcut, astăzi, un pas spre cel de-al treilea titlu de campioană națională, învingând în deplasare pe Dinamo București, scor 3-0 (25-21, 25-13, 25-18).

Echipa din „Mica Romă” și-a mărit avansul la 8 puncte față de urmăritoarea CSM București (3-2 la Bacău) și are oportunitatea să câștige matematic campionatul în cursul săptămânii viitoare.

Echilibru a fost în primul set, în care Dinamo a fost aproape de mult mai valoroasa oponentă, dar până la urmă Volei Alba Blaj și-a respectat statutul și s-a impus în minimum de seturi, dominând copios ultimele două seturi.

Cu acest joc s-a încheiat turul fazei secunde a Diviziei A1, succesul fiind unul concludent în compania echipei conduse de Branko Gajic, fostul antrenor al Blajului

Partida din capitală a fost prima dintr-o serie de trei jocuri externe, ce mai cuprinde întîlnirile cu CSM Lugoj (5 aprilie) şi CSM Bucureşti (8 aprilie). Abia peste două săptămâni, mai precis în 12 aprilie, Volei Alba Blaj va reveni în faţa propriilor suporteri, pentru disputa cu CSM Tîrgovişte.

În clasament, Volei Alba Blaj se menţine lider (75 puncte), urmată de CSM București (67 puncte), CSM Târgoviște (62 puncte) şi Știința Bacău (52 puncte).

Volei Alba Blaj: Ana Antonijevic – Adina Salaoru (cpt.), Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); a mai jucat Rebecka Lazic,; Ana Maria Berdilă, Dubravka Djuric, Ana Grbac, Lisa Kramer.

Acest articol a fost citit de: 73 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.