blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana sub presiune, la un eșec de ratarea titlului: CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 3-1

Campioana sub presiune, la un eșec de ratarea titlului: CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 3-1

Publicat în 28.04.2016 la ora 22:31

volei-alba-blaj-feb-2016Campioana „en-titre” a României, Volei Alba Blaj a pierdut al treilea meci al finalei, 1-3 (24-26, 25-21, 24-26, 22-25), cu CSM Târgoviște în deplasare și este în pericol să rateze titlul!

Tensiune, spectacol, mingi disputate, toate ingredientele într-o  finală echilibrată și disputată în care oponentele au etalat pe rând momente de grație, dar și căderi. Blajul a avut două seturi în mână (primul și al treilea), a egalat, însă nervii mai tari au fost de partea dâmbovițencelor, care au luptat din răsputeri pentru un rezultat mare.

Echipa de lângă Turnul Chindiei are 2-1 la „general” și a devenit favorită la câștigarea titlului, în condițiile în care mai are nevoie de un singur succes.

Următorul meci se dispută în Vinerea Mare, de la ora 19.15, iar echipa din „Mica Romă” este obligată să câștige pentru a juca decisivul săptămâna viitoare pe propriul teren.

• Căderi inexplicabile!

Blajul a început bine, a condus în majoritatea primului set, dar s-a prăbușit în final, când a și ratat o minge de set. Deținătoarea titlului s-a remontat după această lovitură, Zakoc a introdus-o în teren pe Alajbeg iar în setul secund campioana s-a impus de justețe.

• Setul al treilea ratat de la 20-15!

După o minge controversată, la 5-5 care a provocat proteste îndelungi din partea lui Terzic, Blajul s-a distanțat pe tabelă în setul al treilea ajungând la 20-15 și 22-18. Se părea că soarta setului era pecetluită, dar iarăși a venit o cădere fără logică, iar CSM-ul cu Diana Calotă la serviciu (la fel ca și în finalul primului set) a revenit miraculos, ajungând la 24-23, când oponentele au anulat o minge de set.

În setul al 4-lea, Blajul a simțit șocul, iar CSM-ul a ajuns la 23-16, când vizitatoarele au recuperat 3 puncte, dar insuficient… Erau 5 mingi de set și meci, trei anulate…

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Ioana Nemțanu, Dubravka Djuric, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero); a mai intrat Jelena Alajbeg; Anamaria Berdilă, Denisa Viloiu, Vali Rusu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Leticia Boscacci).

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 75 ori

Campioana sub presiune, la un eșec de ratarea titlului: CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 3-1
5 (100%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *