blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana și-a revenit și a egalat scorul la „general”: Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte 3-0

Campioana și-a revenit și a egalat scorul la „general”: Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte 3-0

Publicat în 23.04.2016 la ora 18:41

volei-alba-blaj-csm-targoviste-meci_II_finalaAstăzi, în Sala „Timotei Cipariu”,  în cel de-al doilea meci al finalei mari a campionatului, Volei Alba Blaj a învins CSM Târgovişte, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-19, 25-23).

Campioana din „Mica Romă” și-a revenit și a câștigat net a doua dispută din finala pentru medaliile de aur, scorul fiind egal acum, 1-1 între Blaj și Târgoviște. Și când se părea că se înfiripă un complex dâmbovițean, Volei Alba Blaj și-a demonstrat forța de a se bate pentru al doilea titlu consecutiv.

Cu căpitanul Adina Salaoru în zi de grație și aflată cu cuțitul la os, după eșecul de vineri, deținătoarea titlului a reușit să-și treacă în cont prima victorie din bătălia pentru titlu.

• Al treilea set, pe muchie de cuțit

Al treilea set a fost cel mai echilibrat al jocului, vizitatoarele ținându-se aproape, egalitatea înregistrându-se la 19, 20 și 21. Târgoviște s-a predat greu, mergându-se cap la cap. Ba mai mult, CSM-ul a trecut în avantaj 22-21

• Cu Adina Salaoru la timonă, campioana și-a revenit

După dușul rece din meciul inaugural al finalei și cele două înfrângeri la rând înregistrate în fața rivalei, campioana și-a revenit și a controlat autoritar meciul în primele două seturi, în care a condus în permanență.

Echipa din „Mica Romă” a jucat altceva decât în prima întâlnire, a egalat scorul la general, 1-1, iar soarta titlului se translatează spre disputele de săptămâna viitoare de la Târgoviște, când campioana este obligată să învingă măcar într-un joc.

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Ioana Nemțanu, Dubravka Djuric, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero); Anamaria Berdilă;  Denisa Viloiu, Vali Rusu, Leticia Boscacci, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Jelena Alajbeg).

Următoarele două întâlniri sunt lângă Turnul Chindiei, săptămâna viitoare, miercuri, 27 aprilie şi joi, 28 aprilie. Dacă mai este nevoie, al 5-lea joc este programat, după Sărbătorile Pascale, miercuri, 4 mai, tot la Blaj.

Acest articol a fost citit de: 94 ori

Campioana și-a revenit și a egalat scorul la „general”: Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte 3-0
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *