Rămâi conectat

Sport

Campioana, repetiție pentru Liga Campionilor: Medicina Tg. Mureș – Volei Alba Blaj 0-3

Publicat

în

Volei Alba Blaj a învins în deplasare pe Medicina Târgu Mureș, scor 3-0 (25-18, 25-20, 25-18), în prologul etapei a V-a a Diviziei A1 la volei feminin.

O confruntare cu o favorită certă care pentru echipa din „Mica Romă” a însemnat un antrenament cu public ce a durat 82 de minute și o victorie de serviciu înaintea disputei din grupa E a Ligii Campionilor, miercuri, în Polonia, cu LSK Commercecon Lodz (ora 21.30).

Volei Alba Blaj venea după două insuccese consecutive, iar după această rundă a acumulat 13 puncte (4 victorii și un eșec, etapa trecută, acasă, cu CSM Târgoviște).

Antrenorul Stevan Ljubičic a mizat pe o formulă fără câteva dintre echipierele de bază.

Volei Alba Blaj: Lea Deak – 5 puncte, Isidora Kockarević – 15, Raisa Ioan – 8, Paula Partnoi – 5, Jovana Kocić – 5, Bogumila Biarda – 19, Britt Rampelberg (l); a mai intrat Andra Cojocaru (l); Anneclaire Ter Brugge, Iarina Axinte, Nneka Onyejekwe, Drussyla Costa Katarina Jović, (Daria Ocenic). Antrenor Stevan Ljubičic.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Sport

Volei Alba Blaj, clasare pe ultimul loc la Turneul Cadetelor. CSM Constanța, noua campioană U17 a României

Publicat

în

În „Alba Blaj Arena” s-a disputat turneul final la volei feminin Under 17, cadete, competiție la finele căreia CSM Constanța a devenit noua campioană, iar Volei Alba Blaj a terminat pe poziția a șasea. La festivitatea de premiere, premiile au fost acordate de echipierele Volei Alba Blaj, Raisa Ioan, Paula Partnoi și Andra Cojocaru.

Calificată între primele 6 echipe din țară, după un an de înființare, formația din „Mica Romă” a pierdut cele 5 jocuri susținute, cel mai bun joc fiind cel cu Dinamo București (pregătită de ocnamureșeanul Adrian „Baghera” Radu), scor 1-3 (25-27, 25-23, 22-25, 22025).

„A fost o experiență grozavă să ne confruntăm cu primele 5 echipe din România, la Blaj, în primul an de existență al formației noastre de cadete, obiectivul fiind îndeplinit odată cu calificarea la turneul final”, au transmis reprezentanții Volei Alba Blaj.

Formația din Constanța a câștigat aurul după o ultimă zi dramatică. Dinamo, liderul clasamentului, avea prima șansă la titlu, condiția fiind să învingă, indiferent de scor, pe Bega Timișoara. Însă Dinamo a pierdut fără drept de apel, cu scorul de 3-0 în fața timișorencelor, care și-au asigurat astfel medaliile de bronz. Locul al patrulea a fost ocupat de CTF Mihai I, care le-a devansat pe CSM București și pe Volei Alba Blaj, formația gazdă. Echipa sub 17 ani a CSM Constanța a câștigat, în premieră, titlul national după ce la turneul final desfășurat la Blaj, echipa antrenată de Ioana Cojocaru, Doina Cojocaru și Vanesa Deșliu a ocupat primul loc, cu patru victorii și o singură înfrângere. CSM Constanța a pierdut în prima zi a turneului, 2-3 cu Dinamo București, dar a trecut apoi pe rând de Volei Alba Blaj (3-0), CSȘ Bega Timișoara (3-0), CTF Mihai I București (3-0) și de CSM București (3-0).

Componența Volei Alba Blaj: Amira Săbăduș, Anastasia Gruiescu, Anastasia Fekete (căpitan), Larisa Rusu, Lara Ștefănescu, Denisa Coman, Claudia Bocăniciu, Antonia Oltean, Simina Spătăcean, Iulia Mărginean, Mara Mihu, Daria Ocenic, Ana Pop, Medeea Tomotaș, Brianna Barna; antrenor Aleksandar Milović.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Sport

Crăciunelu de Jos, locul 3 la faza regională a Cupei Satelor

Publicat

în

Crăciunelu de Jos, campioana județului Alba, s-a clasat pe locul al 3-lea la faza regională a Cupei Satelor, un rezultat de apreciat obținut în Sibiu de formația pregătită de Adrian Cîmpean, în condițiile unui lot mai mic ca vârstă (doar 3 micuți fotbaliști din cei 12 sunt din anul 2011).

Învingătoare în două rânduri în județ în această competiție atractivă, reprezentanta comunei Crăciunelu de Jos a reușit în județul Sibiu o victorie, două remize și o înfrângere, terminând pe treapta a 3-a a podiumului.

Turneul destinat copiilor din anul 2011 și mai mici s-a disputat în localitatea Bungard (comuna Șelimbăr), în sistem fiecare cu fiecare.

Clasarea pe podium reprezintă un rezultat remarcabil pentru echipă noastră care a avut doar 3 copii în anul categoriei, spre exemplu câștigătoarea competiției, Șelimbăr, având majoritatea jucătorilor, dacă nu cumva toți, născuți 2011. Mulțumim domnilor antrenori ai cluburilor CSȘ Blaj, LPS Sebes și Școala de Fotbal Valea Frumoasei, în cadrul cărora se pregătesc din această primăvară jucătorii crăciuneni„, a spus Adrian Cîmpean.

Au mai participat reprezentatele județelor Sibiu (comuna Șelimbăr), Brașov (Vulcan), Mureș (Sâncraiu de Mureș) și Harghita (Zetea).

Rezultatele echipei din Alba au fost următoarele: 0-0 cu Vulcan, 2-0 cu Zetea (V. Oniga și L. Cîmpean), 0-2 cu Șelimbăr și 1-1 cu Sâncraiu de Mureș (reușită M. Mailat), clasându-se pe locul al 3-lea (cu 5 puncte), pe primele poziții fiind Șelimbăr (12 puncte) și Sâncraiu de Mureș (7 puncte).

Lotul a fost format din: Nandrea Sasha (2012) Bîrlea Luca (2014) – portari, Păcurar Cristian (2012), Mailat Mădălin (2011) cpt, Furdui Bogdan (2011) – fundași, Cîmpean Luca (2012), Nandrea Andrei (2011), Moldovan Mateo (2012), Oniga Victor  (2012) – mijlocași, Mailat Paul (2013), Oniga Nicolae (2014) și Moni David (2014) atacanți. A lipsit din motive medicale Tompi Eduardo (2012), efectiv coordonat de prof Adrian Cîmpean, sprijinit de Marius Cîmpean și Mircea Popa.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Sport

CIL Blaj, campioană a Ligii a 4-a Alba, cu 6 etape înainte de finalulul campionatului

Publicat

în

CIL Blaj, campioană a județului Alba, cu 6 etape înaintea finalului Ligii a 4-a! Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș.

CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0): Ciugudean (15), Tomuța (28), Mihu (90+2)/ Val. Drăgan (49, penalty). Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a devenit campioana celui de-al 4-lea eșalon, cu 6 etape înaintea încheierii stagiunii.

Elevii lui Daniel Tătar au 18 puncte în față raportat la „Soda dragă”, dominând copios sezonul: 22 de victorii, două remize, fără a pierde vreun meci, un golaveraj impresionant 103-19. CIL Blaj va reprezenta Alba la barajul de promovare cu formația similară din Brașov în 16 și 23 iunie;

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din Zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea Ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

blajinfo, stiri blaj, informatii blaj