blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana obține o nouă victorie facilă în Sala „Timotei Cipariu”: Volei Alba Blaj – Medicina Târgu Mureș 3-0

Campioana obține o nouă victorie facilă în Sala „Timotei Cipariu”: Volei Alba Blaj – Medicina Târgu Mureș 3-0

Publicat în 10.02.2018 la ora 20:35

Volei Alba Blaj a câștigat, în fața propriilor suporteri, scor 3-0 (25-20, 25-17, 25-12), meciul disputat astăzi pe teren propriu în compania celor de la CSM Medicina Târgu Mureș.

Tripla campioană venea după a 4-a victorie consecutivă în Champions League, partida dramatică de la Sibiu, cu ASPTT Mulhouse, campioana Franței și a odihnit o serie de titulare precum Adina Salaoru și Ana Cleger.

De ani buni, derby-ul Ardealului la volei feminin are o favorită certă, echipa lui Darko Zakoc, care a câștigat al 14-lea meci consecutiv direct, în numai 68 de minute.

În plus a intervenit și accidentarea Marinei Vujovic, unicul libero din efectivul triplei campioane, iar antrenorul Darko Zakoc este obligat să improvizeze pe respectivul post, cu Selime Ilyasoglu (jucătoarea venită din Turcia). Jocul de sâmbătă, 10 februarie, din Sala “Timotei Cipariu”, cu Medicina Tg. Mureș, deschide o săptămână cu trei partide în Divizia A1, după “derby-ul Ardealului” fiind confruntările externe cu Dinamo (miercuri, 14 februarie, ora 19.30) și mai ales cu Știința Bacău (duminică, 18 februarie, ora 14.45), când se speră în reintrarea Marinei Vujovic.

Volei Alba Blaj: Lena Moellers – Ramona Rus, Mariana Aquino, Slavina Koleva, Aleksandra Crncenic, Lynda Morales – Selime Ilyasoglu (libero); au mai intrat Petya Barakova, Nneka Oniejekve.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 96 ori

Campioana obține o nouă victorie facilă în Sala „Timotei Cipariu”: Volei Alba Blaj – Medicina Târgu Mureș 3-0
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.