blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana obține a 14-a victorie din 15 meciuri disputate: CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 0-3

Campioana obține a 14-a victorie din 15 meciuri disputate: CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 0-3

Publicat în 28.01.2017 la ora 20:21

Volei Alba Blaj s-a impus, astăzi, în minimum de seturi în deplasarea de la Lugoj, scor 3-0 (25-23, 25-11, 25-7) și continuă marșul de regularitate din Divizia A1.

Însă campioana ultimelor două ediții a avut mari emoții în primul set din Banat, contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A1. Formația gazdă, la care activează fostul secund al Blajului, Ugliesa Segr, dar și Ramona Rus a pus la respect deținătoarea titlului. De la 0-2, gazdele au ajus la 5-2 și apoi au condus în permanență. Darko Zakoc a început cu Grbac și Djuric, dar apoi a apelat la schimbări, pentru a remedia situația. CSM-ul a avut chiar și 5 puncte avantaj (14-9), îndreptându-se spre o surpriză în momentul când a ajuns la 23-20, însă Blajul a întors soarta setului cu 5 puncte consecutive.

Luând partida în serios, Volei Alba Blaj a arătat adevărata diferență de valoare dintre combatante în celelalte două seturi, adjudecate fără emoții, la diferențe confortabile, Zakoc rulând întregul efectiv.

A fost a 14-a victorie din 15 întâlniri în Divizia A1, formația din „Mica Romă” acumulând 42 de puncte și păstrându-și avantajul față de urmăritoare. În runda următoare, în 4 februarie, joc acasă cu SCMU Craiova, prefațat de o întâlnire de foc, marți, 31 ianuarie, în semifinalele Cupei României, retur, cu CSM București.

Volei Alba Blaj: Ana Grbac – Adina Salaoru, Tatsiana Markevich, Nadjia Ninkovic, Samara Rodrigues, Dubravka Djuric, Marina Vujovic (libero); au mai intrat Ana Antonijevic, Nneka Onyejekwe, Rebecka Lazic, Ana Maria Berdilă, Lisa Kramer.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 40 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.