blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana, la a treia victorie consecutivă: Dinamo București – Volei Alba Blaj 0-3

Campioana, la a treia victorie consecutivă: Dinamo București – Volei Alba Blaj 0-3

Publicat în 15.02.2018 la ora 8:17

Volei Alba Blaj și-a revenit după înfrângerea suferită, pe teren propriu, în fața celor de la  CSM București și a reușit trei victorii consecutive, ultima fiind în etapa intermediară a Diviziei A1, scor 3-0 (25-19, 25-16, 25-23), cu Dinamo București, o prefață a derby-ului de duminică cu Știința Bacău.

Campioana a controlat primele două seturi, dar a avut mari emoții în al treilea când a fost condusă în permanență, trupa lui Branko Gajic având la un moment dat 18-9! Blajul a revenit însă spectaculos, a remontat ecartul, a întors scorul și a reușit să fructifice prima minge de meci.

Au evoluat pentru Blaj: Petya Barakova – Adina Salaoru (10 p), Mariana Aquino (3 p), Ana Cleger (5 p), Nneka Oniejekwen(10 p), Aleksandra Crncevic (9 p)–  Selime Ilyasoglu (libero); au mai jucat  Lena Moellers (două p), Lynda Morales (3 p), Slavina Koleva (3 p), Ramona Rus (10 p). Antrenori: Darko Zakoc și Stefan Ljubicic.

Trupa lui Darko Zakoc a învins pe CSM Tîrgoviște (3-1), Mulhouse (3-2) – în Champions League și Medicina Tg. Mureș (3-0).

Este o săptămână cu trei partide în Divizia A1, după “derby-ul Ardealului” fiind confruntările externe cu Dinamo și mai ales cu Știința Bacău (duminică, 18 februarie, ora 14.45), când se speră în reintrarea Marinei Vujovic.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 91 ori

Campioana, la a treia victorie consecutivă: Dinamo București – Volei Alba Blaj 0-3
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.