blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana, la a șaptea victorie consecutivă: Penicilina Iași – Volei Alba Blaj 0-3

Campioana, la a șaptea victorie consecutivă: Penicilina Iași – Volei Alba Blaj 0-3

Publicat în 12.11.2016 la ora 18:29

volei-alba-blaj-oct-2016Volei Alba Blaj își continuă marşul trimufal şi câștigă cel de-al 7-lea meci consecutiv în Divizia A1, scor 3-0 (25-13, 25-14, 25-16), în deplasare cu Penicilina Iaşi, care recent a învins în minimum de seturi pe CSM Bucureşti.

Rămasă singura echipă invincibilă în Divizia A1, formaţia din „Mica Romă” se situează pe prima poziţie a ierarhiei, cu 20 puncte din 21 posibile şi şapte  succese consecutive, ultimele şase obţinute în minimum de seturi. Partida a fost una fără istoric, dominată categoric de campioană, care s-a impus in numai 65 de minute.

Pentru Volei Alba Blaj au evoluat Ana Antonijevic, Adina Salaoru (cpt.), Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe , Marina Vujovic (libero), a mai intrat Ana Maria Berdilă. Antrenor: Darko Zakoc.

Calificată şi în semifinalele Cupei României, campioana României încearcă, pe cât posibil, să-şi uşureze programul competiţional, în condiţiile în care este angrenată pe patru fronturi, Divizia A1, Cupa României, Champions League, Supercupa României. Nou-promovata de lângă Dunăre, CSU Galaţi este penultima în clasament, cu 3 puncte şi are în efectiv două jucătoare ce au evoluat la Blaj, „veterana” Adriana Dudnic (39 de ani) şi Irina Horeică (30 de ani). Va fi o întâlnire specială pentru Ana Maria Berdilă (Volei Alba Blaj), în oraşul său natal, luni,, la ora 16.00, împotriva formaţiei pregătite tocmai de mama sa Ileana Berdilă, prima ei antrenoare la lotul de speranţe al CSU Galaţi.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 46 ori

Campioana, la a șaptea victorie consecutivă: Penicilina Iași – Volei Alba Blaj 0-3
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.