blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana, la a 19-a victorie consecutivă: Ştiinţa Bacău – Volei Alba Blaj 0-3

Campioana, la a 19-a victorie consecutivă: Ştiinţa Bacău – Volei Alba Blaj 0-3

Publicat în 02.03.2016 la ora 18:50

Volei-Alba-Blaj-Stiinta-BacauCampioana „en-titre” a României, Volei Alba Blaj a realizat un nou succes în Divizia A1, a 19-a victorie la rând, în deplasarea de la Bacău, cu Ştiinţa, scor 3-0 (28-26, 25-23, 25-19)

Este al doilea hop dificil trecut de gruparea din „Mica Romă”, după cel de etapa trecută, cu CSM Bucureşti, o nouă victorie netă ce demonstrează forţa formaţiei blăjene! „O victorie meritată, într-un meci de mare ambiţie pentru Bacău, care dorea să prindă locurile 1-4. Am avut caracter, valoare şi atitudine”, a precizat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Derby-ul rundei a fost mult mai echilibrat decât o arată scorul final, primul set fiind unul dramatic, egalitatea menţinându-se în repetate rânduri, la 23, 24 şi 25.

Pe aceleaşi coordonate s-a disputat şi setul al doilea, în care campioana a avut de întâmpinat aceeaşi replică aspră, Ştiinţa încercând să se agaţe cu disperare de meci, însă iarăşi Blajul s-a impus într-un final pe muchie de cuţit, pentru ca al treilea set să fie dominat de echipa vizitatoare.

Partida a avut o importanţă aparte pentru moldovencele conduse de Florin Grapă, care caută, pe ultima sută de metri a stagiunii să se claseze pe poziţia a 4-a, râvnită şi de Dinamo Bucureşti, ce are 6 puncte avans. Cine va termina pe locul al 4-lea la finele sezonului regulat va întâlni în semifinale tocmai formaţia din „Mica Romă”.

S-au duelat fosta şi actuala campioană a României, într-un meci important pentru ambele combatante, Blajul dorind să-şi perpetueze invincibilitatea în Divizia A1, iar Ştiinţa să-şi mărească şansele de calificare în semifinale.

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Ioana Nemțanu,  Dubravka Djuric, Jelena Alajbeg și Marina Vujovic (libero);  au mai intrat  Adina Salaoru,Vali Rusu; Anamaria Berdilă, Denisa Viloiu, Adriana Bobi   (n-a prins lotul Leticia Boscacci).

FOTO: ARHIVĂ

 

Acest articol a fost citit de: 29 ori

Campioana, la a 19-a victorie consecutivă: Ştiinţa Bacău – Volei Alba Blaj 0-3
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *