blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana își arată superioritatea în „Derby-ul Ardealului”: CSU Medicina Tg. Mureș – Volei Alba Blaj 0-3

Campioana își arată superioritatea în „Derby-ul Ardealului”: CSU Medicina Tg. Mureș – Volei Alba Blaj 0-3

Publicat în 18.11.2017 la ora 23:04

Volei Alba Blaj a câștigat fără emoții la Târgu Mureș „Derby-ul Ardealului” la volei feminin, scor 3-0 (25-19, 25-16, 25-15), cu CSU Medicina și are 5 victorii din șase jocuri în Divizia A1.

Cele două combatante se vor întâlni și în Cupa României, în sferturile de finală. Întâlnirea din runda a 6-a a Diviziei A1 nu a avut istoric, deținătoarea titlului impunându-se în 66 de minute, după ce s-a aflat în permanență la conducere, câștigând al 11-lea joc consecutiv direct.

Volei Alba Blaj: Lena Moellers – Adina Salaoru, Mariana Aquino, Ana Cleger, Selime Ilyasoglu (ce a aniversat astăzi împlinirea vârstei de 29 de ani, Nneka Oniejekwe – Marina Vujovic (libero); au mai jucat: Slavina Koleva, Petya Barakova, Ramona Rus, Jennifer Alvarez

În următoarele două runde, echipa din „Mica Romă” va întâlni în Sala „Timotei Cipariu” pe Dinamo București și Știința Bacău, campioana plasându-se pe locul secund al ierarhiei (lider CSM București), după ce bomba etapei a fost furnizată de Știința Bacău, 3-0 la Tîrgoviște.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 57 ori

Campioana își arată superioritatea în „Derby-ul Ardealului”: CSU Medicina Tg. Mureș – Volei Alba Blaj 0-3
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.