blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana domină autoritar Divizia A1: Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0

Campioana domină autoritar Divizia A1: Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0

Publicat în 30.11.2019 la ora 21:02

Campioana României, Volei Alba Blaj și-a adjudecat derby-ul disputat astăzi, în Sala „Timotei Cipariu”, cu scorul de 3-0 (25-19, 25-22, 25-13), împotriva rivalei Știința Bacău, meciul contând pentru etapa a IX-a a Diviziei A1.

Campioana domină autoritar întrecerea internă, având maximum de puncte după 8 întâlniri, runda viitoare urmând un nou examen serios, în deplasare cu CSM Târgoviște

Echipa din „Mica Romă” a controlat primul set, însă a avut emoții în startul celui de-al doilea, în care vizitatoarele s-au distanțat având 9-2 și 13-7. Gazdele au declanșat o remarcabilă cursă de urmărire, egalând la 17 pentru ca ulterior să se desprindă, câștigând parțialul cu 25-22. Al treilea set a fost o simplă formalitate pentru deținătoarea titului, ce a dominat copios, punându-și la colț adversara. Ioana Baciu, cu 23 de puncte, a fost cea mai bună jucătoare a partidei, ea fiind urmată de coechipiera sa Maja Aleksic – cu 14, într-o dispută ce a durat 67 de minute.

Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoč: Femke Stoltenborg 5 p – Sanja Gommans 5 p, Maja Aleksić 14 p, Ioana Baciu (cpt.) – 23 p, Bianka Buša 5 p, Nađa Ninković 8 p– Silvija Popović (libero); a mai jucat: Aleksandra Cirović.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 59 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.