blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Calificare fără griji în semifinale, pentru al doilea an consecutiv: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0

Calificare fără griji în semifinale, pentru al doilea an consecutiv: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0

Publicat în 14.01.2016 la ora 20:12

volei-alba-blaj-csm-lugoj-meci-2-2016Volei Alba Blaj, campioana „en-titre” a României şi-a respectat statutul de favorită şi s-a calificat cu dublă victorie în Final Four-ul Cupei României la volei feminin, învingând astăzi, pentru a doua oară, pe CSM Lugoj, cu scorul de 3-0 (25-13, 25-22, 25-13), la fel ca şi ieri, în Sala „Timotei Cipariu”.

În noaptea de 13 spre 14 ianuarie 2016, creştinii de rit vechi au celebrat Revelionul, sărbătoarea vizându-i şi pe antrenorii şi jucătoarele din Blaj, proveniţi din spaţiul fostei Iugoslavii.

În distribuția gazdelor a debutat nou-venita Jelena Alajbeg (Croația), folosită în distribuția de start și a revenit Vali Rusu.

Au evoluat: Ana Grbac, Ivana Plchotova, Adina Salaoru, Jelena Alajbeg, Dubravka Djuric, Jovana Vesovic și Marina Vujovic (libero);  au mai intrat Ioana Nemțanu, Denisa Viloiu, Anamaria Berdilă, Adriana Bobi și  Vali Rusu (n-a fost inclusă în lot Leticia Boscacci).

• Antrenament pentru Champions League

Jocurile din Cupa României au fost antrenamente în vederea partidei de săptămâna viitoare, din Italia, de la Piacenza, cu Nordmeccanica, startul sezonului fiind extrem de încărcat. Se încearcă implict amânarea jocului cu Dinamo, din 23 ianuarie (prima etapă a returului), tocmai pentru a fi timp suficient pentru abordarea jocului decisiv cu Rocheville Le Cannet, din 27 ianuarie, de la Sibiu.

În cupa României mai sunt programate întâlnirile CSM Bucureşti – Universitatea Cluj, Medicina Tg. Mureş – Ştiinţa Bacău şi Dinamo Bucureşti – CSM Târgovişte, iar câştigătoarele se califică în Final Four, programat în 9-11 aprilie (decizia va fi luată în 15 martie).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 40 ori

Calificare fără griji în semifinale, pentru al doilea an consecutiv: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.