blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Astăzi, în ultima reprezentație externă din actuala ediție de Champions League, Volei Alba Blaj întâlnește pe Dinamo Krasnodar

Astăzi, în ultima reprezentație externă din actuala ediție de Champions League, Volei Alba Blaj întâlnește pe Dinamo Krasnodar

Publicat în 21.02.2017 la ora 11:07

Campioana României, Volei Alba Blaj, va disputa astăzi, de la ora 18.00, ultima întâlnire externă din cadrul Grupei B a Ligii Campionilor, în deplasare, cu Dinamo Krasnodar, meciul fiind transmis în direct de Digi Sport 3.

Întâlnirea nu mai are miză, în condiţiile în care oponentele sunt plasate pe locurile trei – Dinamo Krasnodar, cu 4 puncte şi respectiv poziţia a patra, Volei Alba Blaj, fără niciun punct, înaintea penultimei etape din competiţia supremă, runda oferind derby-ul primelor două clasate, Dinamo Moscova şi  Volero Zurich, ambele având 10 puncte. În 11 ianuarie 2017, la Sibiu, la primul meci oficial al anului, formaţia din Rusia s-a impus cu 3-1, într-un joc considerat al „marilor speranţe” pentru reprezentanta României, care la un moment dat a reuşit să egaleze la seturi. Dinamo Krasnodar este un adversar de anvergură, având în palmares remarcabil: trei cupe ale Rusiei, un trofeu al Cupei Challenge (în 2013) şi învingătoare în ultimele două ediţii ale Cupei CEV (2015 şi 2016), dar a acuzat majore probleme financiare, care s-au rezolvat între timp. Dinamo traversează o perioadă critică, înregistrând trei eşecuri consecutive, dar este considerată favorită în acest joc. Invincibilă în plan intern în 2017, formaţia din “Mica Romă” încearcă să-şi treacă în cont primele puncte, într-o întâlnire în care contează doar orgoliul sportiv şi dorinţa de a arăta valoare de nivel continental.

Fără probleme de efectiv, echipa din “Mica Romă” traversează o perioadă încărcată din punct de vedere al meciurilor, după disputa din Rusia venind derby-ul extern cu Ştiinţa Bacău, iar săptămâna viitoare, în 28 februarie, ultimul joc din Champions League, cu Dinamo Moscova, la Sibiu. “Încercăm să jucăm şi să scoatem maximum din acest joc, care nu are nicio miză. Sunt două echipe apropiate valoric, nu există presiune, nu avem nimic de pierdut. Abordăm confruntarea destinşi şi ne propunem să reuşim o evoluţie consistentă”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 38 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.