blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Antrenorul Darko Zakoc a semnat un nou contract, valabil pentru următoarele două sezoane, cu campioana Volei Alba Blaj

Antrenorul Darko Zakoc a semnat un nou contract, valabil pentru următoarele două sezoane, cu campioana Volei Alba Blaj

Publicat în 05.05.2017 la ora 13:41

Volei Alba Blaj a reuşit „mutarea anului 2017”, convingându-l pe antrenorul sârb Darko Zakoc să continue pe banca tehnică triplei campioane pentru următoarele două sezoane! 

Darko Zakoc, omul ce se identifică cu performanţele remarcabile realizate de Volei Alba Blaj a acceptat să rămână încă două campionate la Blaj, spre deosebire de negocierile din anii precedenţi, când semnase înţelegeri valabile pentru un sezon!

O veste extraordinară pentru suporterii blăjeni, continuitatea fiind cuvântul de ordine pentru clubul care a dominat voleiului feminin din România în ultimii ani. Mai mult, Darko Zakoc a acceptat să semneze astăzi, înainte de a pleca în vacanţă, un contract valabil pentru doi ani, iar în jurul datei de 1 iunie se va definitiva şi staff-ul tehnic al campioanei. „Era normal să îl dorim în continuare pe Darko Zakoc, singura opţiune pentru banca tehnică şi cea mai importantă mutare, în perspectiva sezonului viitor. S-a simţit bine la Blaj, îl cunoaştem şi se pliază cel mai bine pe stilul nostru de a lucra. Ne-am înţeles pe termen mediu, pentru a asigura stabilitate voleiului blăjean„, a declarat primarul Gheorghe Rotar.

Darko, eroul Blajului, este extrem de iubit în micuţul municipiu, bucurându-se de o apreciere extraordinară: viitoarea sală polivalentă se va numi „Darko Arena”, iar zilele trecute, în cadrul sărbătorii „Seara Campioanelor” a devenit cetăţean de onoare, alături de Adina Salaoru.

Antrenorul sârb a acceptat continuarea colaborării cu formaţia din „Mica Romă”, cu care a cucerit ultimele trei titluri în România dar şi Cupa României, realizând eventul în actuala ediţie, iar pentru parafarea contractului a refuzat o ofertă importantă din campionatul Poloniei.

Volei Alba Blaj s-a încununat a treia oară consecutiv regina voleiului feminin din România, iar părţile s-au aşezat la masa tratativelor, firest principala opţiune fiind Darko Zakoc. Discuţiile au fost scurte, antrenorul a cerut câteva zile timp de gândire, iar răspunsul “Da, continuăm” înseamnă enorm pentru Blaj, ce-şi păstrează “antrenorul-trofeu”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 88 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.