blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Antrenorul Darko Zakoc a semnat un nou contract, valabil pentru următoarele două sezoane, cu campioana Volei Alba Blaj

Antrenorul Darko Zakoc a semnat un nou contract, valabil pentru următoarele două sezoane, cu campioana Volei Alba Blaj

Publicat în 05.05.2017 la ora 13:41

Volei Alba Blaj a reuşit „mutarea anului 2017”, convingându-l pe antrenorul sârb Darko Zakoc să continue pe banca tehnică triplei campioane pentru următoarele două sezoane! 

Darko Zakoc, omul ce se identifică cu performanţele remarcabile realizate de Volei Alba Blaj a acceptat să rămână încă două campionate la Blaj, spre deosebire de negocierile din anii precedenţi, când semnase înţelegeri valabile pentru un sezon!

O veste extraordinară pentru suporterii blăjeni, continuitatea fiind cuvântul de ordine pentru clubul care a dominat voleiului feminin din România în ultimii ani. Mai mult, Darko Zakoc a acceptat să semneze astăzi, înainte de a pleca în vacanţă, un contract valabil pentru doi ani, iar în jurul datei de 1 iunie se va definitiva şi staff-ul tehnic al campioanei. „Era normal să îl dorim în continuare pe Darko Zakoc, singura opţiune pentru banca tehnică şi cea mai importantă mutare, în perspectiva sezonului viitor. S-a simţit bine la Blaj, îl cunoaştem şi se pliază cel mai bine pe stilul nostru de a lucra. Ne-am înţeles pe termen mediu, pentru a asigura stabilitate voleiului blăjean„, a declarat primarul Gheorghe Rotar.

Darko, eroul Blajului, este extrem de iubit în micuţul municipiu, bucurându-se de o apreciere extraordinară: viitoarea sală polivalentă se va numi „Darko Arena”, iar zilele trecute, în cadrul sărbătorii „Seara Campioanelor” a devenit cetăţean de onoare, alături de Adina Salaoru.

Antrenorul sârb a acceptat continuarea colaborării cu formaţia din „Mica Romă”, cu care a cucerit ultimele trei titluri în România dar şi Cupa României, realizând eventul în actuala ediţie, iar pentru parafarea contractului a refuzat o ofertă importantă din campionatul Poloniei.

Volei Alba Blaj s-a încununat a treia oară consecutiv regina voleiului feminin din România, iar părţile s-au aşezat la masa tratativelor, firest principala opţiune fiind Darko Zakoc. Discuţiile au fost scurte, antrenorul a cerut câteva zile timp de gândire, iar răspunsul “Da, continuăm” înseamnă enorm pentru Blaj, ce-şi păstrează “antrenorul-trofeu”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 88 ori

Antrenorul Darko Zakoc a semnat un nou contract, valabil pentru următoarele două sezoane, cu campioana Volei Alba Blaj
Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.