blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Adina Salaoru continuă încă un an la Volei Alba Blaj

Adina Salaoru continuă încă un an la Volei Alba Blaj

Publicat în 07.07.2017 la ora 12:56

Volei Alba Blaj şi-a păstrat simbolul, căpitanul triplei campioane a României, Adina Salaoru va rămâne şi în ediția de campionat 2017 – 2018 alături de echipa din „Mica Romă”!

Este o lovitură de imagine pentru Volei Alba Blaj, păstrarea Adinei Salaoru reprezentând o altă mutare de impact, după prelungirea înţelegerii cu antrenorul Darko Zakoc, menţinerea altor două voleibaliste extrem de iubite la Blaj, Nneka Onyejekve şi Marina Vujovic, participarea pentru al treilea an consecutiv în grupele Ligii Campionilor şi includerea în staff-ul administrativ a lui Vladimir Bacşiş, noul director general al clubului.
Curtată intens în această perioada şi de CSM Bucureşti, valoroasa voleibalistă, devenită simbolul formaţiei condusă de Darko Zakoc a acceptat să rămână la Blaj, pentru al 5-lea an consecutiv, supse apropiate jucătoare susţinând că în vara viitoare Adina ar agrea o experienţă în străinătate.

“Îi mulţumim Adinei că a acceptat să mai joace încă un an la Volei Alba Blaj, o respectăm pentru această decizie. Este o jucătoare emblematică a echipei noastre, un simbol a ceea ce înseamnă Volei Alba Blaj. Faptul că am reuşit să convingem cele mai bune jucătoare din România, Nneka Onyejekve şi Adina Salaoru, să continue aici dovedeşte că suntem un club serios, care se respectă. La Blaj performanţa este pe primul loc şi, prin aceste mutări ne dorim să reedităm rezultatele interne din stagiunea precedentă, vizând iarăşi realizarea eventului, campionatul şi Cupa României”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 51 ori

Adina Salaoru continuă încă un an la Volei Alba Blaj
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.