blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Adina Salaoru, căpitanul echipei din „Mica Romă”, a semnat cu CSM București

Adina Salaoru, căpitanul echipei din „Mica Romă”, a semnat cu CSM București

Publicat în 03.07.2018 la ora 13:19

CSM București a replicat rapid în “războiul transferurilor” cu Volei Alba Blaj, reușind o lovitură de imagine, prin achiziționarea Adinei Salaoru, “simbolul” echipei din “Mica Romă” în ultimele sezoane.

Este practic răspunsul oferit de gruparea din Capitală la cele două transferuri realizate de gruparea blăjeană, ce le-a înregimentat pe Suzana Cebic și Ioana Baciu, tocmai din curtea deținătoarei eventului intern. Se poate titra “imperiul contraatacă”, în condițiile în care Adina Salaoru a fost una dintre cele mai iubite voleibaliste de către suporterii din Blaj, declarată cetățean de onoare al municipiului Blaj, alături de Darko Zakoc, în 2017, căpitan al echipei conduse de Darko Zakoc și al naționalei României, desemnată cea mai bună jucătoare a țării în urmă cu doi ani.

• A plecat după 5 ani!

Născută la Miercurea Ciuc, pe 5 august 1989, Adina Salaoru este una din cele mai importante voleibaliste din România, părăsind după 5 ani Volei Alba Blaj, formație cu care a câștigat trei titluri de campioană a României și a disputat finala Ligii Campionilor în sezonul trecut. “Sunt foarte bucuroasă pentru alegerea făcută. Sunt mulțumită că am ajuns la CSM București. Iau această alegere a mea ca pe o nouă provocare și sper să îndeplinim toate obiectivele CSM București în viitorul sezon”, a declarat Adina Salaoru pentru site-ul oficial al CSM București. În cariera sa, Adina Salaoru a mai evoluat doar pentru două formații, CSU Medicina Târgu Mureș (2006-2013) și Volei Alba Blaj (2013-2018).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 233 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.