blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Acțiune cu efective mărite organizată ieri, 19 iulie 2018, de IPJ Alba pe raza Municipiului Blaj și a localităților aparținătoare

Acțiune cu efective mărite organizată ieri, 19 iulie 2018, de IPJ Alba pe raza Municipiului Blaj și a localităților aparținătoare

Publicat în 20.07.2018 la ora 16:26

Ieri, 19 iulie 2018,  poliţiştii din Blaj şi cei ai secţiilor de poliţie rurală Blaj şi Jidvei, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba, au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a  avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor precum şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Cu această ocazie au fost legitimate 160 de persoane şi au fost constatate 105 abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 20.080 lei. Poliţiştii au verificat 5 societăţi comerciale şi au confiscat bunuri în valoare de 1.205 lei.

Dintre amenzile aplicate, 94 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 9 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative. Au fost reţinute două permise de conducere.

Poliţiştii au depistat, în flagrant delict, 4 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni şi au identificat doi autori de infracțiuni în fapte penale rămase cu autori neidentificaţi.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 344 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.