blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » A 4-a victorie consecutivă: Unic Piatra Neamţ – Volei Alba-Blaj 0-3

A 4-a victorie consecutivă: Unic Piatra Neamţ – Volei Alba-Blaj 0-3

Publicat în 23.11.2013 la ora 18:23

csm-lugoj-volei-alba-blaj-play-offVolei Alba Blaj continuă parcursul bun şi a realizat cel de-al 4-lea succes la rând, în deplasarea de la Unic Piatra Neamţ, scor 3-0 (25-17, 25-17, 25-12).

După meciul de senzaţie de pe terenul campioanei, Ştiinţa Bacău, echipa lui Branko Gajic a făcut o nouă victimă în Moldova, după numai 70 de minute de joc. “Rezultatul a fost cel firesc, reflectă diferenţa de valoare dintre noi şi cei de la Piatra Neamţ. Suntem multumit de rezultat, că am câştigat în minimum de seturi, dar nu în aceeaşi măsură de joc, întrucât au fost oscilaţii la nivelul primirii. E foarte dificil să joci cu echipe cotate la un nivel inferior, când eşti favorit şi trebuie să fi concentrat până la capăt, pentru că lucrurile s-au schimbat considerabil, comparativ cu sezonul trecut”, a declarat Branko Gajic, antrenor Volei Alba-Blaj.

A fost o confruntare ce poate fi sintetizată simplu: “Veni, Vidi, Vici” pentru conjudeţene, ce au dominat partida la toate capitolele şi şi-au atins scopul, trei puncte fără a pierde vreu set în compania unei formaţii de tradiţie. “Un meci frumos, o victorie fără dubii. Felicitări tuturor, antrenori şi jucătoare, asta înseamnă caracter. Parcursul nostru se cuvine apreciat, dar în acealaşi timp trebuie să rămânem modeşti. Campionatul e lung, încă n-am realizat nimic“, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

 Cu 8 victorii din 9 întâlniri, echipa din “Mica Romă” se poziţionează pe podium, adunând 24 de puncte şi se pregăteşte de sărbătoarea despărţirii de fanaticii suporteri, sâmbătăa viitoare, ultimul meci în Sala “Timotei Cipariu”, cu Tomis Constanţa.

Lotul Volei Alba Blaj a fost format din Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), au mai intrat Ramona Rus, Denisa Viloiu, Adina Stanciu, Adriana Dudnic, Camila Lanner.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 330 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.