blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » 19 studenţi au pus teoria în practică, într-un program de internship la Bosch Blaj

19 studenţi au pus teoria în practică, într-un program de internship la Bosch Blaj

Publicat în 05.09.2019 la ora 15:43

Pe lângă activitatea sa principală, producţia în domeniul tehnologiei industriale şi al industriei automotive, pentru fabrica Bosch din Blaj este importantă şi implicarea în pregătirea educaţională a tinerilor.

Astfel Bosch Automotive a oferit, în premieră pentru locaţia din Blaj, un program de internship pentru studenţii interesaţi să descopere cum funcţiuneaza o unitate de producţie şi, de ce nu, să acumuleze experienţă în domeniu.

Prin urmare, vara lui 2019 a fost una deosebită pentru 19 studenţi care, timp de 2 luni, au fost parte a programului de internship oferit de Bosch Blaj.

Tinerii au fost integraţi în diferite departamente, implicaţi în echipe, putând astfel să obţină experienţă practică, în strânsă conexiune cu ceea ce fiecare studiază, fiind totodată plătiţi pentru activităţile desfăşurate.

„Mediul de lucru este foarte plăcut, am primit suport ori de câte ori am avut nevoie şi am ajutat şi eu la rândul meu acolo unde am putut. Recomand internshipul pentru că înveţi multe lucruri practic şi astfel înţelegi mult mai bine partea teoretică. Pentru mine, munca trebuie să fie una de calitate, fapt ce reprezintă şi unul dintre principiile după care Bosch se ghidează” (Filip, 21 de ani, student la Inginerie Electronică)

Internshipul la Bosch Blaj a fost cu siguranţă o experienţă inedită, dar benefică  pentru studenţi, cărora le urăm vacanţă plăcută în luna care a mai rămas pănă la începerea noului an universitar.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 522 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.