blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Volei Alba Blaj sărbătorește mâine, în Sala „Timotei Cipariu”, câștigarea celui de-al IV-lea titlu de Campioană a României

Volei Alba Blaj sărbătorește mâine, în Sala „Timotei Cipariu”, câștigarea celui de-al IV-lea titlu de Campioană a României

Publicat în 07.05.2019 la ora 15:13

Mâine, 8 mai 2019, va fi sărbătoare în „Mica Romă” și fiesta în Sala „Timotei Cipariu”! Volei Alba Blaj sărbătorește câștigarea celui de-al IV-lea titlu național, cu prilejul partidei cu CSM Lugoj, din ultima etapă a actualului sezon.

După o pauză de un an echipa blăjeană a redevenit regina României la volei feminin, câștigând trofeul suprem intern pentru a 4-a oară în ultimele 5 sezoane. Grație acestei performanțe “mândria Albei” va reveni, de la toamnă, în grupele Champions League, cea mai importantă competiție europeană, asta după ce în ultimii doi ani se mândrește cu finale continentale (Liga Campionilor – 2018 și Cupa CEV – în 2019).

Clubul înființat în urmă cu 8 ani și-a reconfirmat forța pe plan intern, dovedindu-se “numărul 1” în România, în condițiile în care s-a impus în Divizia A1 în 4 din cele șapte ediții petrecute în elită. “Suntem foarte fericiți că am recucerit campionatul! Blajul merită pe deplin acest trofeu, dovedind astfel că este cea mai bună echipă din România și în 2019”, a spus Sergiu Ștefănescu, președintele Consiliului Director al CSM Volei Alba Blaj.

• Moment special, 300 de tricouri pentru fani!

Mâine, în fața minunaților fani din Blaj, Volei Alba Blaj va sărbători câștigarea celui de-al 4-lea campionat, accesul în sală fiind permis începând cu ora 16.00. Festivitatea de premiere, cu decernarea trofeului, medaliilor și tricourilor de campion, se va desfășura imediat după încheierea partidei, ce nu mai prezintă nicio miză. Iar suporterii din localitatea unde se dă ora exactă în voleiul feminin autohton au parte de o surpriză oferită de club.

Asta întrucât primii 300 de suporteri ce vor ajunge în “Timotei Cipariu” vor primi un tricou cadou, în culorile “alb-roșu”, dedicat acestui titlu adjudecat de fetele lui Darko Zakoc. Gruparea din “Mica Romă” are posibilitatea să realizeze eventul, asta întrucât săptămâna viitoare, la Alexandria, se dispută Final Four-ul Cupei României, în semifinale întâlnind, marți, 14 mai, pe rivala CSM București.

A fost o luptă foarte grea cu CSM București, un club important și cu un buget pe măsură. Acest titlu este realizat cu ajutorul celor care au fost lângă echipă, oficialități, staff, jucătoare și, nu în ultimul rând, suporteri. Suntem bucuroși că am câștigat, valoarea și experiența jucătoarelor spunându-și cuvântul”, a menționat Vladimir Bacșiș, directorul general al Volei Alba Blaj.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 147 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.