blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj – CSM Sibiu: 3-0

Volei Alba Blaj – CSM Sibiu: 3-0

Publicat în 19.01.2013 la ora 20:28

Volei Alba Blaj şi-a respectat statutul de favorită şi a învins clar în etapa a 13-a a Diviziei A1 pe CSM Sibiu, continuându-şi astfel parcurul de regularitate, scor 3-0 (25-13, 25-11, 25-17). Nou-promovata din “Mica Romă” rămâne pe poziţia a 4-a a clasamentului, cu 25 de puncte (9 victorii şi 3 înfrângeri), aflându-se la al 4-lea succes în campionat la rând, ultimele 3 fără a pierde vreun set.

Am preferat să le utilizez cât mai mult pe cele două nou venite, pentru a omogeniza un sextet pe care dorim să mizăm la Constanţa. N-a fost un simplu antrenament cu public, a fost un joc pe care l-a abordat concentraţi, diferenţa de valoare fiind una netă“, a declarat Marius Macarie, antrenorul echipei blăjene.

Gruparea blăjeană a depăşit astfel momentul dificil cauzat de eliminarea din Cupa României, după ce a condus cu 2-0 la seturi în compania liderului Ştiinţa Bacău, şi cu ajutorul publicului, din nou prezent în număr mare, peste 700 de spectatori (dovadă de ataşament), în sala “Timotei Cipariu”.

În etapa viitoare, revelaţia stagiunii se va deplasa pe terenul campioanei, Tomis Constanţa. Pentru formaţia pregătită de Marius Macarie au evoluat Alice Kapelovies, Valentina Rusu, Josefina Fernandez, Sherisa Livingston, Adriana Dudnic, Marija Sandic, Laura Mastahac, au mai intrat Irina Alexandru, Bojana Stojkovic (n-au jucat Melinda Dobeş, Andreea Niţulescu, Alexandra Ciontoş).

Ne-am respectat locul din clasament şi am realizat o victorie fără dubii. Din nou publicul a fost extraordinar şi mă bucură faptul că echipa a tratat foarte serios acest duel, câştigând aşa cum era normal, fără emoţii“, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj, echipă pe care o aşteaptă o serie de foc: Tomis Constanţa (deplasare), Medicina Tg. Mureş (la Blaj) şi Dinamo (joc extern).

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 384 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.