blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Vinurile produse la Jidvei, din nou în topul european

Vinurile produse la Jidvei, din nou în topul european

Publicat în 08.02.2013 la ora 14:57

La Dusseldorf, în Germania, a avut loc marele concurs de vinuri „Selection Premium Select Wine Challenge”. La acest concurs renumit şi redutabil de vinuri, Compania Jidvei s-a situat din nou pe podium, obţinând un remarcabil succes.

Din cele nouă probe de vinuri prezentate, opt au obţinut calificative de la bun la excelent, adică bronz, argint şi aur. S-au remarcat în mod deosebit vinurile Sauvignon Blanc Nec, Chardonnay Ana, Gewurztraminer, Neuburger, Fetească Albă Maria, Mysteriu rose, vinul spumant Romantine rose şi Fetească Regală Clasic. Pe cea mai înaltă treaptă s-a situat vinul realizat din soiul românesc Fetească Regală Clasic. Este o performanţă pentru care cei de la Jidvei merită toate felicitările, dovedind că sunt o companie de mare încredere şi valoare, reuşind să convingă pe cei mai reputaţi specialişti europeni de fineţea, eleganţa şi armonia vinurilor de Jidvei.

Recunoaşterea şi aprecierea dată, încă o dată, vinurilor de Jidvei este rezultatul marilor investiţii făcute aici în plantarea a peste 2000 de hectare de viţă de vie, din cele mai alese soiuri, modernizarea tehnologiilor de fabricaţie, a laboratoarelor şi depozitelor cât şi în infrastructură de către patronii firmei, domnii Liviu şi Claudiu Necşulescu. Totodată, noile şi recentele performanţe vin să răsplătească munca şi creaţia eonologilor de aici, conduşi de dr. chimist Ioan Buia, directorul Complexului de vinificaţie. Felicitări tuturor şi semne bune anul are , la Jidvei!

FOTO: ARHIVĂ

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 349 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.