blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Vinurile de Jidvei cuceresc tot mai multe medalii

Vinurile de Jidvei cuceresc tot mai multe medalii

Publicat în 01.09.2016 la ora 10:00

vinuri-jidvei-premiate-canada-2016Vinurile din Jidvei cuceresc tot mai mult lumea. Prezent pe continentul american, vinul Jidvei a fost apreciat cu medalii la marele concurs internaţional de la San Francisco, după cum urmează: Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra – argint, Gewurztraminer Grigorescu – argint, Pinot Gris Grigorescu – argint.

În luna august, vinul Jidvei a participat la prestigiosul concurs “Berliner Wein Trophy – Ediția de Vară”, găzduit de capitala Germaniei, Berlin, unde a fost răsplătit cu o medalie de argint, Owner’s Choice Maria Pinot Gris, iar Mysterium CH+PN+FA a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi i s-au decernat diploma şi medalia de aur. Aceste minunate rezultate vin să confirme progresul deosebit al companiei Jidvei, tânărul colectiv de oenologi şi analişti, îndrumaţi de dr. chim. Ioan Buia, fiind dornici de afirmare şi cunoaştere. Au fost adoptate noi tehnologii de vinificare, de maturare, de păstrare şi îmbuteliere a vinului.
Felicitări, deci, minunaţilor oameni ai Tîrnavelor, care în colaborare cu oameni de ştiinţă italieni conduşi de profesorul Roberto Zironi, au reuşit să introducă în cultură noi soiuri de viţă-de-vie, noi tehnici din agrochimie şi agrotehnică, noi sortimente de vin care să fie pe placul unui număr cât mai mare de consumatori. Toate acestea sunt posibile numai cu priceperea şi înţelepciunea patronilor Claudiu şi Liviu Necşulescu, iubitori de podgorie şi frumos, dar şi mari investitori, care au dat Tîrnavelor şi comunităţilor de aici noi locuri de muncă şi un trai decent.

G. C.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 48 ori

Vinurile de Jidvei cuceresc tot mai multe medalii
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.