blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Valentin Rotar, primar Blaj, la Radio Unirea FM: „Municipiul Blaj pierde 1,2 milioane de euro în 2018, în urma revoluției fiscale”

Valentin Rotar, primar Blaj, la Radio Unirea FM: „Municipiul Blaj pierde 1,2 milioane de euro în 2018, în urma revoluției fiscale”

Publicat în 09.02.2018 la ora 21:14

Un milion și două sute de mii de euro, ce reprezintă circa 65-70% din bugetul de investiții propriu al municipiului Blaj, la atât este estimată pierderea pentru Blaj în urma revoluției fiscale, a declarat la Radio Unirea FM primarul municipiului Blaj Gheorghe Valentin Rotar.

Acesta a precizat că în ultimii ani creșterea economică, la Blaj, a determinat și o creștere a bugetului propriu al municipiului dar și o stabilitate financiară. Obiectivul nostru era în urmă cu 3 ani de zile să ajungem să nu mai fim dependenți financiar nici de guvern, nici de Consiliul Județean Alba, a precizat edilul din Blaj.
Gheorghe Valentin Rotar, edilul Blajului : ”Noi, anul acesta, estimăm că pierdem, pentru că nici un primar nu poate stabili cu exactitate cât va pierde din buget, pentru că luna viitoare în perioada 7-8 primim cotele, prima lună în care primim cotele cu impozitul 10%, stabilit prim modificările codului fiscal, din estimările noastre, Blajul pierde 1,2 milioane de euro. Aceasta corelat cu faptul că anul trecut peste tot în administrație fondurile de salarii au crescut. Pe un fond de creștere economică normală, pierderea sau gaura în buget pentru cheltuielile de funcționare, plus acestă lipsă, sunt undeva în jurul a 2 milioane de euro.”

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 912 ori

Valentin Rotar, primar Blaj, la Radio Unirea FM: „Municipiul Blaj pierde 1,2 milioane de euro în 2018, în urma revoluției fiscale”
4 (80%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.