blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Un tânăr din Crăciunelu de Jos a predat poliţiei suma de 12.000 de lei pe care a găsit-o în fanta unui ATM din Alba Iulia

Un tânăr din Crăciunelu de Jos a predat poliţiei suma de 12.000 de lei pe care a găsit-o în fanta unui ATM din Alba Iulia

Publicat în 11.10.2019 la ora 13:15

Un tânăr de 22 de ani din comuna Crăciunelu de Jos a predat poliţiei suma de 12.000 de lei pe care a găsit-o în fanta unui ATM din Alba Iulia. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că banii fuseseră uitați de o femeie din Alba Iulia căreia i-au fost restituiți.

 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează domnului Roșa Alexandru Paul, în mod public, felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

La data de 3 octombrie 2019, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat domnul Roșa Alexandru Paul, de 22 de ani, din Crăciulelu de Jos, județul Alba, care a predat suma de 12.000 de lei despre care a declarat că a găsit-o în fanta unui ATM ce aparține unei bănci din Alba Iulia.

Se pare că banii au fost uitați de o femeie din Alba Iulia, după ce aceasta a solicitat aparatului retragerea sumei de bani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe proprietara banilor și i i-au restituit, iar pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, l-au felicitat.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 4502 ori

Un Comentariu la Un tânăr din Crăciunelu de Jos a predat poliţiei suma de 12.000 de lei pe care a găsit-o în fanta unui ATM din Alba Iulia

  1. Moldovan Antonescu Aurel Răspunde

    15.10.2019 la 0:37

    la ce atm se pot elibera 12000 deodata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.