blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Un scandalagiu din Cetatea de Baltă sancționat cu amendă în valoare de 700 lei

Un scandalagiu din Cetatea de Baltă sancționat cu amendă în valoare de 700 lei

Publicat în 07.10.2013 la ora 11:57

jandarmeriaUn tânăr din Cetatea de Baltă a fost sancţionat contravențional de jandarmi cu amendă în valoare de 700 de lei pentru că a săvârşit mai multe fapte de natură contravenţională.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “acesta se afla în avansată stare de ebrietate şi nu a mai fost lăsat  de către personalul pe ordine să intre în Căminul cultural din localitate şi să participe la o manifestare cultural artistică.

Confruntat cu această interdicţie tânărul a reacţionat violent, a înjurat şi a ameninţat cu represalii, a forţat intrarea în cămin şi a reuşit astfel să pătrundă în incintă. Un echipaj de jandarmerie a observat scena şi a intervenit de urgenţă pentru prevenirea escaladării violenţei şi identificării vinovatului. Foarte nervos şi agitat, acesta a refuzat să coopereze cu jandarmii, a oferit date false de identificare şi chiar a încercat să fugă. A fost condus la autospeciala de intervenţie a jandarmeriei unde, în scurt timp, s-a calmat şi a putut fi reluată procedura de identificare. A reieşit că este vorba de Edmondo S. (32 de ani), domiciliat în localitatea Cetatea de Baltă care şi-a motivat comportamentul agresiv prin faptul că a exagerat cu consumul de alcool. Jandarmii i-au expus faptele contravenţionale pe care le-a săvârşit –  consum de alcool în public, proferarea în public de injurii, expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă, pătrunderea fără drept într-o incintă şi refuzul de a oferi date pentru stabilirea identităţii –  după care l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 700 de lei.”

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 344 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.