blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Un preot a găsit un plic cu 5.000 de euro, în toaleta pentru VIP-uri de pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc

Un preot a găsit un plic cu 5.000 de euro, în toaleta pentru VIP-uri de pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc

Publicat în 06.06.2019 la ora 8:22

Un preot care a asistatîntre invitații speciali, la procesiunea oficiată de Papa Francisc pe Câmpia Libertății din Blaj între invitații speciali, a avut parte de o mare surpriză când a intrat în toaleta pentru VIP-uri.

Potrivit unei surse, acesta a găsit, căzut pe podea, un plic ce conținea o sumă importantă de bani, mai exact 5.000 de euro. Imediat, preotul a predat plicul polițiștilor care asigurau ordinea, iar aceștia au început cercetările pentru a afla cine a pierdut banii.

„A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic ce conținea o sumă de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informații despre acesta și despre. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1249 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.