blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Un grup de elevi de la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj, în vizită la o fermă zootehnică din Mănărade

Un grup de elevi de la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj, în vizită la o fermă zootehnică din Mănărade

Publicat în 11.11.2016 la ora 11:28

vizita-ferma-manarade-noi-2016Colaborarea cu agenții economici din zonă reprezintă un aspect esențial în cadrul liceelor tehnologice, având ca scop continuitatea specializărilor și asigurarea accesului elevilor pentru efectuarea stagiilor de practică. În acest sens, Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” acordă un interes deosebit și păstrează o legătură constantă cu partenerii, în vederea realizării unor conexiuni durabile în beneficiul elevilor.

Una dintre acțiunile întreprinse în colaborare cu agenții economici a fost o vizită de studiu efectuată de elevii liceului din clasa a X-a, specializarea Tehnician horticultor.

Sub îndrumarea și atenta supraveghere a cadrelor didactice, domnul profesor ing. Nicolae Roșca și doamna director adjunct Elena Drăgan, grupul de elevi s-a deplasat la S.C. Animal Ferma S.R.L din Mănărade. Această firmă reprezintă un important agent economic partener pentru realizarea stagiilor de pregătire practică, de aceea elevii au șansa de a învăța din experiența vastă în domeniu.

În urma acestei vizite de studiu elevii au avut ocazia să își aprofundeze cunoștințele dobândite la orele de pregătire profesională, a transmis prof.dr.Ioana Breazu, purtator de cuvant al Liceului Tehnologic„Stefan Manciulea” Blaj.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 245 ori

Un grup de elevi de la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj, în vizită la o fermă zootehnică din Mănărade
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.