blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Un adolescent din Cenade a fost reținut de polițiști pentru tentativă de viol

Un adolescent din Cenade a fost reținut de polițiști pentru tentativă de viol

Publicat în 19.04.2016 la ora 11:41

politia_arest_dubaPoliţiştii din Cenade l-au reţinut, pe un minor, în vârstă de 17 ani, din comună, care este cercetat pentru tentativă de viol. În noaptea de sâmbătă spre duminică, acesta ar fi încercat să violeze o tânără ce se deplasa spre casă.

La data de 18.04.2016, poliţiştii Postului de Poliţie Cenade au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Cenade, care este bănuit de comiterea unei tentative de viol.

În sarcina minorului s-a reţinut faptul că, în data de 17.04.2016, în jurul orei 00.30, a acostat-o pe o tânără în vârstă de 20 de ani, din comună, în timp ce aceasta se îndrepta spre domiciliu şi a încercat să o violeze.

Tânăra a reuşit să fugă şi să sune la 112. Poliţiştii Postului de Poliţie Cenade s-au deplasat imediat la faţa locului şi l-au identificat pe agresor. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de viol.

În cursul zilei de azi, 19 aprilie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1098 ori

Un adolescent din Cenade a fost reținut de polițiști pentru tentativă de viol
3.7 (73.33%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *