blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » “U” Cluj – Volei Alba Blaj 2-3

“U” Cluj – Volei Alba Blaj 2-3

Publicat în 09.02.2013 la ora 15:34

Volei Alba Blaj s-a chinuit mult cu ultima clasată din prima ligă, respectiv „U” Cluj Napoca, în deplasare, formaţia lui Marius Macarei impunându-se la limită, 3-2 (21-25, 25-19, 26-24, 24-26, 15-13), în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Studentele de pe Someş a pierdut toate cele 15 partide susţinute până în această rundă, dar a fost la un pas să producă supriză în faţa unei formaţii ce nu se regăseşte în retur.

*Punct pierdut, joc modest!!!!

A fost chinul de pe lume. Dar şi aşa modest cum am evoluat, puteam învinge 3-1. După modul cum ne-am prezentat ne bucurăm că am luat două puncte. A fost şi un arbitraj şmecheresc, însă prestaţia arbitrilor nu reprezintă o scuză pentru cum am jucat“, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu. La fei ca şi în partida tur, din Sala “Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj a pierdut un punct în faţa unei echipe net inferioare, ultima clasată, n-a cunoscut gustul victoriei şi acest sezon şi a acumulat numai 4 puncte, din care jumătate cu echipa din Blaj.

*Semnal de alarmă

La un pas de o surpriză neplăcută, nou-promovata s-a chinuit serios pe Someş, s-a prezentat modest şi a dezamăgit într-o partidă în care trebuia să adune toate puncte şi să o câştige la pas. Volei Alba Blaj înregistrează în 2013 un recul evident al prestaţiilor, nou-venitele nu s-au integrat încă, iar jocul lasă mult de dorit. “Nu ştiu ce s-a întâmplat cu echipa, dar este evidentă o scădere de turaţie şi trebuie să identificăm cauzele. Nu prea există motive de bucurie şi nici scuze prea multe, când pierzi nepermis un punct“, a mai spus Ştefănescu.

*Macarie – tirul spre jucătoare: “nu câştigi un meci doar intrând în teren”

Antrenorul Mariu Macarie a fost foarte dezamăgit după evoluţia propriei echipe în partida de la Cluj. “Se pare că “U” Cluj a căpătat rol de naş pentru noi şi am pierdut un nou punct în compania lor. Nu se poate să intri în teren şi să crezi că învingi fără să lupţi, doar prin prisma poziţiei din clasament şi apoi când nu-ţi iese jocul să intri în vrie“, a spus Macarie, cu trimitere directă spre prestaţia voleibalistelor. “Sper să fie un duş rece, din care să tragem învăţăminte. Am venit după trei puncte, am ratat unul, dar după modul cum ne-am comportat, mai degrabă ne bucură că le-am luat pe celelalte două“, a afirmat tehnicianul echipei clasate pe locul 4. “Mă îngrijorează prestaţia, una modestă şi trebuie să facem o analiză mai clară a ultimelor meciuri, să vedem unde greşim şi ce se întâmplă. N-ar fi exclus şi sancţiuni, dacă se consideră oportună aplicarea lor de către conducere“, a concluzionat Marius Macarie. Volei Alba Blaj are 31 de puncte după etapa a 17-a (11 victorii şi 5 înfrângeri).

Pentru echipa lui Marius Macarie au evoluat Alice Kapelovies, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Irina Alexandru, Marija Sandic, Vali Rusu, Laura Mastahac (libero), mai intrând Sherisa Livingston, Josefina Fernandez, Andreea Niţulescu, Alexandra Dobeş. În etapa viitoare, sâmbătă,  16 februarie, Volei Alba Blaj va juca tot în deplasare, cu CSM Lugoj.

Acest articol a fost citit de: 316 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.