blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Trupurile neînsufleţite ale celor trei persoane din Blaj decedate în accidentul rutier în Turcia, aduse sâmbătă în România

Trupurile neînsufleţite ale celor trei persoane din Blaj decedate în accidentul rutier în Turcia, aduse sâmbătă în România

Publicat în 05.10.2018 la ora 15:48

Trupurile neînsufleţite ale celor trei membri ai familiei Ilieş din Blaj, decedaţi sâmbătă, 29 septembrie, într-un tragic accident în Turcia sunt aduse, sâmbătă, în România.

Cei care vor să îşi ia rămas bun vor avea posibilitatea să facă acest lucur la capela greco-catolică din Blaj, unde vor fi despuse sicriele. Andreea Cătălina Ilie, Dan Ioan Ilieş şi Cornelia Luminiţa Ilieş se aflau în concediu, într-un microbuz care îi transporta de la aeroportul din Antalya spre hotelul din staţiunea Kemer.

Din cauza vitezei pe un drum umed, pe o ploaie torenţială, şoferul turc al microbuzului a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. Cei trei români au murit pe loc, iar un ghid aflat, de asemenea, în microbuz a decedat la spital.

Şoferul microbuzului, logodnicul Andreei şi alţi trei pasageri au fost preluaţi de ambulanţe în stare critică. Presa turcă scrie că microbuzul a derapat într-o curbă, s-a răsturnat pe o parte şi a alunecat aşa peste 150 de metri, oprindu-se într-un copac. Impactul a fost teribil, microbuzul circulând cu foarte mare viteză şi fiind practic îndoit la mijloc la impactul cu pomul.

Costurile repatrierii trupurilor sunt suportate de asigurătorul care are contract cu agenţia de turism prin care au achiziţionat biletele.

Andreea Cătălina Ilieş avea 32 de ani şi în 2016 a candidat la funcţia de primar al municipiului Blaj, din partea PMP. Era absolventă de Filologie – Limba Germană la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi urma un master la Universitatea din Viena. În august 2017 s-a logodit cu iubitul săi italian. Părinţii Andreei erau de profesie medici.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 2018 ori

Trupurile neînsufleţite ale celor trei persoane din Blaj decedate în accidentul rutier în Turcia, aduse sâmbătă în România
3.5 (70.77%) 13 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.